POLİTİKA - ?15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY yanlısı cuntacı askerlerin yapmak istedikleri darbe girişimini milletimiz iradesine ve demokrasiye sahip çıkarak bir demokrasi bayramına çevirmiştir? diyen Özdağ, 15 Temmuz´un demokrasi bayramı ilan edilmesi önerisinde bulundu. Özdağ, ?Milli iradeye sahip çıkarak meydanları boş bırakmayan bundan sonraki süreçte de devletin bölünmez birliğini savunacak olan aziz milletimize teşekkür ediyor, şükran duygularımı iletiyorum? ifadesinde bulundu

?Milletimiz tarih sarkacındaki kahramanlık destanını alçakça gerçekleşen darbe girişimi karşısında iradesine sahip çıkarak bir kez daha yinelemiştir? diyen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ 15 Temmuz´un demokrasi bayramı ilan edilmesi önerisinde bulundu.  Özdağ, ?Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan, seçilmiş iradeye, seçilmiş Cumhurbaşkanına sahip çıkarak meydanları boş bırakmayan, yüreği devletinden, milletinden yana atan Manisalılara ve 78 Milyon vatandaşımıza şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Bu millet Sakarya´da, Kurtuluş Savaşında, Kıbrıs´ta nasıl bir kahramanlık destanı yazmışsa, istiklal mücadelesi vermişse 15 Temmuz gecesinden bugüne kadar yine tavrını devletinden, milletinden yana alarak bir kahramanlık destanı daha yazmış, kararlı bir şekilde İstikbal mücadelesini başarıyla yerine getirmiştir. Milletimizin kahramanlığı sadece yurt içinde değil Dünya´nın her yerinde takdire şayandır. Çalışmış oldukları ülkelerde helal lokma yiyip, alnının akıyla çalışan milletimiz aynı zamanda ülkemize döviz kazandırılmasında ve ekonomik kalkınmada da söz sahibi olmuştur? diye konuştu.

MİLLETİMİZİN DİRAYETİ TAKDİRE ŞAYANDIR

Özdağ, ?Bu alçakça saldırıya karşı milletimizin dirayeti takdire şayandır. Şerefli, göz bebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerinin elbiselerini giyen ama Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve milletimize karşı olan düşmanlık duygularını yaptıkları saldırıda ortaya koyan hainlere en güzel cevabı yine milletimiz vermiştir. Kahraman halkımızın yanı sıra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım´ın ?Milletimizin bedel ödemesini asla kabul etmeyiz, gerekirse biz bedel ödeyelim? diyerek ortaya koyduğu irade ise devlet adamlılığının en üstün örneğini vermiştir. Hükümetimizin kararlılığı ve gerekli müdahaleleri zamanında yapması, Bakanlarımızın ve iktidarıyla, muhalefetiyle tüm Milletvekillerinin birlik ve beraberlik içerisinde gösterdiği üstün duruş, kolluk kuvvetlerimizin ve basın mensuplarının görevlerini layıkıyla başarılı şekilde yerine getirmeleri bir kilometre taşı vazifesi görmüş, tarihe bu kararlılık ve kahramanlık altın harflerle yazılmıştır? dedi.

TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR

Darbe girişiminin başarıyla püskürtülmesinde yargı mensuplarının da önemli bir görev üstlendiğini kaydeden Özdağ, ?Alçakça gerçekleşen saldırı sonucunda hainlerin teker teker gözaltına alınmasında hiç kuşkusuz Savcılarımızın ve Hâkimlerimizin de büyük payları olmuştur. Savcı ve Hâkimlerimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin bir hukuk devleti olduğunu bir kez daha göstermişlerdir? diye konuştu.

VESAYETÇİLERE MİLLETİMİZ GEREKEN CEVABI VERMİŞTİR

"Demokrasinin ve millet iradesinin üstünde hiç bir güç yoktur" diyen Özdağ, "Vesayetçilere dün olduğu gibi bugünde milletimiz geçit vermemiştir. Bu haince ve alçakça girişimde bulunanlar hakkında yapılması gereken neyse derhal yapılacaktır. Bu hain saldırı ve kalkışmanın ardından her an milletinin yanında olan, maddi ve manevi desteğini göstererek meydanlarda vatandaşlarımızı yalnız bırakmayan, demokrasi nöbeti tutarken halkımıza yiyecek, içecek dağıtan ve motivasyonunu sağlayan Belediye Başkanlarımız ve fedakarca çalışan belediye görevlileri ile diğer kamu görevlilerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İster Manisa manolya meydanı, Cumhuriyet alanı, Manisa´da ki ilçe meydanlarında ve yurdumuzun dört köşesinde bir demokrasi bayramı yaşatan herkese sonsuz teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyor, Şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine, aziz Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Bakanlarımız, AK Parti, CHP, MHP´li Milletvekili arkadaşlarımız ve topyekun 80 milyon halkımızla Türkiye´nin eski Türkiye olmadığı bir kez daha ortaya konmuş, cuntacılara en güzel mesaj verilmiştir? diye konuştu.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 19.07.2016 16:50:02 306 0

Tarih: 19.07.2016 16:50

Haberi Sesli Oku