MANİSA - 11 ayın Sultanı Ramazan´a girilecek olmanın feyzi, huzuru ve mutluluğunun yaşandığını kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ; ?Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Rengine, ırkına bakmadan bizi kardeş yapan bir medeniyetin çocuklarıyız. 11 ayın Sultanı olan Ramazan ayında varlığımızı, yokluğumuzu bölüşerek kardeş olduğumuzu göstereceğiz. Önemli olan yokken verebilmek, muhtaçken dağıtabilmek; hanelerimizi ve gönül kapılarımızı herkese açabilmektir? dedi.

"Ramazan ayı içerisinde oruç tutarak, insanlarımızla bir araya gelerek, yoksulluğu hissederek, birlik ve beraberliklerimizi güçlendirerek bu mübarek ayın hazzını yaşayacağız? diyen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ?Ramazan ayı yokluğu bölüşmek hem yokluk içinde olanların yardımına koşmayı, hem de ne kadar imkansızlıklar içinde olursak olalım, bizden daha zor durumda olanların var olduğunu düşünerek hareket etmeyi ihtiva eder. Önemli olan yokken verebilmek, muhtaçken dağıtabilmek; hanelerimizi ve gönül kapılarımızı herkese açabilmektir" şeklinde konuştu.

İYİLİĞE TESLİM OLMAYAN VİCDAN AZ BULUNUR

Çalışma ve yaşam koşullarından dolayı günümüz koşullarında ailelerin artık bir araya gelme imkanını daha az bulduğunu kaydeden Özdağ, Ramazan ayında bu fırsatında yakalanacağını kaydederek sözlerine şöyle devam etti, ?Çocuklarımız üniversiteye gidiyor, biz yoğun çalışma temposundan ailelerimize istediğimiz şekilde zaman ayıramıyoruz. Bu nedenle Ramazan ayı bizlere bu ortamı da sağlamada önemli bir katkı sunuyor. Aile bireylerimizle, dostlarımızla, akrabalarımızla aynı sahur ve iftar sofralarını paylaşacağız. Davul ve top seslerini duymanın manevi mutluluğunu yaşayacağız. Sadece ülkemizdeki değil dünyadaki yoksulları da hissederek, kazandıklarımızın zekatlarını ve fidyelerini vererek Allah´a şükredeceğiz. İyiliğe teslim olmayan az vicdan bulunur. Kendi yaralarımızı kendimiz silecek, gözyaşlarımızı kendimiz sileceğiz.?

KARDEŞLİK BAĞLARIMIZIN KOPMASINA MÜSAADE ETMEMELİYİZ

?Türk ve Müslüman Dünyası olarak kardeşlik bağlarımızın kopmasına müsaade etmemeliyiz? diyen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ?İhanet şebekelerinin açtığı tüm gedikleri kapatmalıyız. Tarih boyunca en zor işleri bu millet başarmıştır. Bugün de başarmamak için hiç bir neden yok. Ramazan ayında kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sevincini bir meşale gibi taşıyarak, bu ülkede bu mübarek ayın girmediği tek bir aile, ihanet şebekelerinin sızabileceği tek bir gedik bırakmamalıyız. Biz Müslüman Türk milletiyiz, istersek başaramayacağımız bir şey yoktur. Bu duygular içerisinde Manisalı aziz hemşerilerimiz başta olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Ramazan ayını mübarek ediyorum" dedi.

 



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 26.05.2017 10:14:03 0
Tarih: 26.05.2017 10:14 Güncelleme: 26.05.2017 10:14
Haberi Sesli Oku