SARUHANLI - AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Selçuk Özdağ, Saruhanlı´da yaşayan bedensel engelli Aytekin Eker´e akülü engelli aracı hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Saruhanlı´ya gelen Özdağ, kendisinden akülü engelli aracı talep eden Aytekin Eker´in isteğini geri çevirmedi.

Özdağ, iki gün arayla Saruhanlı´yı ikinci kez ziyaret ederek, sözünü verdiği akülü engelli aracını yürüme engelli Eker´e teslim etti.

Saruhanlı Engelliler Derneği´nde engelli vatandaşlarla sohbet eden Özdağ, burada yaptığı açıklamada, her türlü ihtiyaçlarında engellilerin yanlarında olduklarını belirtti.

Manisa´da bugüne kadar yüzlerce engelliye destek olduğunu, onların talep ve isteklerini asla geri çevirmediğini dile getiren Özdağ, şunları kaydetti;

"Engelli kardeşlerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve onları hayata bağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah aday olup seçimi kazandıktan sonra engelli kardeşlerimiz için çok güzel projeleri hayata geçireceğiz. Onlar bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamda onların akülü araba, tekerlekli sandalye gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bundan sonra da karşılamaya devam edeceğiz. Ben Selçuk Özdağ olarak her zaman engellilerin yanında oldum.  Onları yalnız ve çaresiz bırakmayacağım."

Özdağ´ın Saruhanlı´daki programında Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Meclisi Üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

 



Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 19.11.2018 17:16:15 674 0

Tarih: 19.11.2018 17:16
Haberi Sesli Oku
8.07.2025 12:04:00