SARUHANLI - Köyceğiz’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen Kickboks Şampiyonası’nda 100 kadın sporcu kıyasıya yarışırken; şampiyonaya 4 sporcusu ile katılan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü,  3 birincilik, 1 ikincilik elde etti. 

Kadınlar günü dolayısıyla Muğla/Köyceğiz’de  8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kickboks Şampiyonası düzenlendi. 100 kadın sporcunun yer aldığı şampiyonaya Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 4 kategoride 4 kadın sporcusu ile katıldı. Köyceğiz Kaymakamı Hasan Musab Okatan, Köyceğiz Belediye Başkanvekili Ömer Ölmez ve İlçe Spor Müdürü Hakan Semerci’nin katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalarda Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları, dört kategorinin 3’ünde birinci, bir kategoride 2.incilik madalyası alarak Şehzadelere büyük gurur yaşattı. 

ŞAMPİYONLARA TEBRİK 

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Özyiğit,  şampiyonada başarı elde ederek madalya ile dönen sporcular Damla Dinçer, Kader Seven, Betül Durmuş ve Eminegül Güner’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de kadına şiddeti kınamak ve kadınların da kendini savunabileceğini göstermek amacıyla düzenlenen müsabakalar sonrasında büyük başarı elde eden sporcuları tebrik ederek  “Kadın sporcu kardeşlerimize bize yaşattıkları gurur nedeniyle teşekkür ediyorum. Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da kadınların bize var olabileceklerini gösteren genç kardeşlerimizin başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.   

ALINAN DERECELER

Şampiyonada Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcularından Damla Dinçer GB Low Kick 70 Kg’da 1.’lik, Kader Seven GB Kick Light 55 Kg’da 1.’lik, Betül Durmuş GB Low Kick 60 Kg’da 1.’lik ve Eminegül Güner YB Kick Light 55 Kg’da  2.’lik elde etti.



Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

İSHAKÇELEBİ’YE YAKIŞIR YENİLİK: ÜZÜM DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZARYERİ YENİLENDİ

Saruhanlı’nın Gururu: Özel Sporculardan Madalya Yağmuru

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Değişim Devam Ediyor

Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.03.2020 03:48:00 847 0
Tarih: 10.03.2020 03:48 Güncelleme: 10.03.2020 03:48
Haberi Sesli Oku