Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

ŞEHZADELERİN HOCASINA MİLLİ GÖREV

ŞEHZADELERİN HOCASINA MİLLİ GÖREV

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Cesim Aşan, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından uluslararası şampiyonada Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.

SPOR - Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Cesim Aşan, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından uluslararası şampiyonada Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.    

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Cesim Aşan, Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.  12- 15 Eylül 2019 tarihlerinde Bulgaristan’ın Samokov kentinde gerçekleştirilecek olan 21. Balkan Taekwondo Şampiyonası’na katılacak Türk Milli Takımı’nın kafilesi belli oldu. Türkiye Taekwondo Federasyonu,  Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Cesim Aşan’ı gerçekleştirilecek uluslararası şampiyonada Türk Milli Takımı’nın antrenörü olarak görevlendirdi. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Antrenörünün Milli Takım antrenörü olarak görevlendirilmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Cesim Aşan, 21. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Şehzadelerimiz, Manisa’mız ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek, eminiz ki şampiyona sonrası kentimize büyük başarılar elde etmiş bir takımın antrenörü olarak dönerek, bize ayrı bir gurur yaşatacaktır.” şeklinde konuştu. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor