SARUHANLI - Şehzadeler Belediyesi ve Gökdoğanlar Bisiklet Grubu üyeleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna coşku katmak ve gençlere bisiklet sporunu sevdirmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Manisa şehitliğinden alınan toprak ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten teslim alınan Türk bayrağı, grup üyeleri tarafından bin km pedal çevrilerek Samsun’a ulaştırılacak.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna coşku katmak ve gençlere bisiklet sporunu sevdirmek amacıyla Şehzadeler Belediyesi ve Gökdoğanlar Bisiklet Grubu üyeleri, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Grup üyesi 12 bisiklet sporcusu Şehzadelerden yola çıkarak, bin km pedal çevirecek ve Samsun’a ulaşacak. Grup üyeleri burada Manisa’dan getirdikleri şehitlik toprağını Samsun şehitliğine bırakacak, şanlı Türk bayrağını Samsun meydanında dalgalandıracak. Şehzadeler Belediyesi önünde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya gelen grup üyeleri Samsun’a ulaştıracakları Türk bayrağını Başkan Çelik’ten teslim aldı. Grup adına açıklama yapan Barış Kılavuz şöyle konuştu; “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak amacıyla Manisa’dan Samsun’a bin km bisikletle yol almak istiyoruz. Amacımız gençlere sporu sevdirmek ve ülkemizin güzel yerlerini tanıtmak. 19 Mayıs sabahı saat 5’te Manisa’dan hareket edeceğiz. Dört günde Samsun’a varmayı düşünüyoruz. Bu turumuzda bize destek veren Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ederiz”

Gökdoğanlar Bisiklet Grubu’nun gençlere örnek olacak bir çalışmaya imza attığını kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise “Bu grubun değerli üyeleri bu gece sabaha karşı Manisa’dan pedal çevirerek bin km’lik yolu gidecek ve Samsun’a ulaşacak. Manisa şehitliğinden aldıkları toprağı ve bizden aldıkları şanlı Türk bayrağını Samsun’da teslim edecekler. Samsun şehitliğine toprağı bırakacak, Samsun meydanında şanlı bayrağımızı dalgalandıracaklar. 19 Mayıs coşkusuna coşku katalım istiyoruz. Bununla birlikte gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek istiyoruz. Grup üyelerine teşekkür ediyorum. Hayırlı yolculuklar diliyorum. Yolları bahtları açık olsun. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Çelik, şanlı Türk bayrağını öperek grup üyelerine teslim etti. Gökdoğanlar Bisiklet Grubu üyeleri de Başkan Çelik’e bisikletçi forması hediye etti.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 18.05.2021 16:41:00 819 0
Tarih: 18.05.2021 16:41 Güncelleme: 18.05.2021 16:41
Haberi Sesli Oku