Şehzadeler’de ‘Atma paylaş’ projesi ile hayatlar kolaylaşıyor
Şehzadeler Belediyesi'nin ‘Atma paylaş’ projesi kapsamında, Turgut Özal Mahallesi'nde yaşayan 85 yaşındaki yatalak hasta Dilşah Bakşi'nin elektronik hasta yatağı ihtiyacı hayırseverlerin de desteğiyle karşılandı.
Şehzadeler Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Atma paylaş’ projesi kapsamında, ihtiyaç sahiplerine yönelik destekler aralıksız devam ediyor. Turgut Özal Mahallesi’nde yaşayan 85 yaşındaki yatalak hasta Dilşah Bakşi’nin ihtiyacı olan elektronik hasta yatağı, hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin edilerek hasta yakınlarına teslim edildi.

"İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız"
Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, dayanışma kültürünü güçlendirmek amacıyla hayata geçirdikleri bu projenin toplumda önemli bir fark oluşturduğunu vurguladı. Başkan Durbay, “Atma paylaş projemiz, kullanmadığımız ancak ihtiyaç sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak malzemeleri bir araya getiriyor. Dilşah teyzemiz için de hayırseverlerimizin desteğiyle elektronik hasta yatağı temin ederek teslim ettik. Bu dayanışma ruhunu büyütmeye ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Dilşah Bakşi’nin ailesi ise projeye katkı sağlayan hayırseverlere ve Şehzadeler Belediyesi’ne teşekkür ederek, bu desteğin kendileri için büyük bir kolaylık sağladığını belirtti.
Şehzadeler Belediyesi, ‘Atma paylaş’ projesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürürken, toplumda dayanışma ve paylaşma ruhunu daha da yaygınlaştırmayı hedefliyor. Projeye destek vermek isteyen vatandaşlar, belediye ile iletişime geçerek katkıda bulunabiliyor.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 18.12.2024 11:02:00 1095 0

Tarih: 18.12.2024 11:02
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00