MANİSA - Kurulduğu 2014 yılından bu yana eğitime büyük destekler veren Şehzadeler Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa imzalanan iş protokolü çerçevesinde, mahallelerde belediyeye ait olan binalar vatandaşların eğitim alabilmeleri için kurs merkezleri olarak kullanılacak. 
Eğitime destek kapsamında birçok işbirliği protokolüne imza atan Şehzadeler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa imzaladığı protokol çerçevesinde, mahallerde bulunan belediye hizmet binalarını vatandaşların eğitimine açıyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik´in makamında düzenlenen protokol imza törenine, Başkan Çelik´in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir katıldı. Şehzadeler Belediyesinin her alanda eğitime büyük katkılar verdiğini ifade eden Şehzadeler Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kanca, ?2014 yılında bugüne kadar bize sürekli olarak destek veren eğitim gönüllüsü bir belediye başkanımızın olması nedeni ile büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu protokol çerçevesinde Şehzadeler ilçesi sınırlarındaki belediye hizmet binalarının Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılacak olan kurslarda bedelsiz kullanımı sağlanacak. Desteğini bizlerden esirgemeyen değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum? dedi.
Şehzadeler Belediyesi ile her alanda iş birliği içinde olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, ?Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik tam bir eğitim gönüllüsü. Geçtiğimiz 2017 yılında da bir protokol imzalamıştık. Bu protokol çerçevesinde binlerce vatandaşımız açmış olduğumuz kurslardan faydalanmıştı. Bugün imzaladığımız protokol çerçevesinde belediyemiz de ilçe genelinde belediyemize ait olan hizmet binalarında kurslar açmak üzere bizlere tahsis yapmış oldu. Milli eğitim ve halk eğitim olarak bizlerde buralarda vatandaşlarımızın ihtiyaçları dahilinde kurslar açacağız. Bu sayede daha çok vatandaşımıza ulaşabileceğiz. Bu bağlamda yüzlerce tekvando ve farklı spor branşlarında talebelerimiz var, bunların taşınması ve malzeme temini noktasında yardımlar yapıyor. Bunun yanı sıra birçok eğitim çalışmalarında da birlikte hareket ediyoruz" diye konuştu.
Şehzadeler´in eğitim kalitesinin yükselmesi için belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise ?Bugün yine eğitim, öğretim ile ilgili önemli bir protokolü daha imzalıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz günden beri, kesintisiz olarak imkânlarımızın da üstünde eğitime, öğretime destek verdik. Biz en büyük yatırımın, insana yapılan yatırım olduğunun farkındayız. Bu bağlamda da yaklaşık 3 tane sıfırdan okul yapabilecek bir bütçeyi, 65 tane mahallemizdeki okullarımızın çevre düzenlemesi ve fiziki imkânlarının iyileştirilmesi için harcadık. Hem de eğitim, öğretim kalitesinin arttırılması için çeşitli eğitim faaliyetlerine katkıda bulunarak tüm imkânlarımızı seferber ettik. Bugünde halk eğitim merkezimize, ek binalarımızın uygun olanlarının tahsisini gerçekleştiriyoruz. Bu binalarımızda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte vatandaşlarımızın değişlik branşlarda daha iyi eğitim alabilmeleri için kurslar düzenlenecek. Açılacak olan kurslar çok geniş yelpazede olacak. Şehzadeler Belediyesi olarak bizde bu kurslara destek olacağız. Şehzadeler Halk Eğitim Müdürlüğümüz de yaptığı faaliyetlerle Ege Bölgesinin en aktif Halk Eğitim Merkezi seçildi. Bu noktada Şehzadelerimizin ismini bu şekilde duyurdukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum? dedi.



Denizli’de 2 bin litre kaçak alkol ele geçirildi

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Aren bebeği hastanelik eden cani hakim karşısına çıkıyor

Kula'da kavun hasadı gerçekleşti

Yunusemre Belediyesi ekipleri kıraathanelerde vatandaşı dinliyor

Enişte-kayınbirader arasında tornavidalı ve bıçaklı kavga: 2 yaralı

Araç içinde tüfekle vurulmuş halde bulundu

Otomobil yayaya çarptı: 1 ölü

Bozdoğan Belediye Başkanı Özel: "Partimdeyim, hiçbir yere gittiğim yok"

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı'nın fikstürü belli oldu

Saruhanlı Devlet Hastanesi için ihale tarihi belli oldu

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Saruhanlı’da Vefat…

Arızalanan tır İzmir - Manisa yolunu kapattı

Takla atan araç sürücüsü yaralandı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 13.01.2018 08:29:54 497 0

Tarih: 13.01.2018 08:29 Güncelleme: 13.01.2018 08:29
Haberi Sesli Oku
21.08.2025 08:18:00