Araç ve personelleriyle birlikte tüm imkanlarını ilk günden itibaren deprem bölgeleri için seferber eden  Şehzadeler Belediyesi,  3 araçlık yeni konvoyu ile 8 personel ve ilave yardım malzemelerini daha Hatay ve Adıyaman'a doğru yola çıkardı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik deprem bölgesinde görev alan araç saylarının 27, personel sayılarının ise  65'e çıktığını ifade ederek  "AFAD'tan gelen talepler doğrultusunda bundan sonra da üzerimize düşen görevleri yapabilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yaraları birlikte saracağız. " dedi. 

Şehzadeler Belediyesi  deprem bölgelerinde görev yapmak üzere gönderdiği araç ve personellerine takviye yaptı.  Depremzedelere yardım için belediyenin 8 personeli ve 3 aracı daha yola çıktı. Konvoyu belediye şantiyesinden uğurlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi'nin depremin ilk anlarından itibaren teyakkuza geçtiğini anımsatarak şöyle konuştu; "AFAD ile koordineli bir şekilde yaraların sarılmasına katkıda bulunabilmek için adete seferberlik ilan ettik. Şuanda deprem bölgesinde 24 araç ve 57 personelimiz mevcut. Bunların içerinde Kahramanmaraş'ta iş makinalarımız enkaz kaldırma, gece aydınlatma çalışmaları ve çadır kentlerin elektrik tesisatlarının çekilmesine katkıda bulunuyorlar.  Hataya giden görevlileri götüren, arama kurtarma ekiplerini bölgeye ulaştıran arkadaşlarımız var.  Bilindiği gibi Adıyaman'da da bir mobil mutfak kurduk. Adıyaman merkezde Eğriçayır Parkı'nda  günlük 5-6 bin vatandaşımıza sıcak çorba ve yemek ikramında bulunmaya devam ediyoruz. Buradaki kapasitemiz 10 bine kişiye de çıkabilir. Hem sabit mutfağımızda çadır kentte hzmet veriyor hem de araçlarımızla seyyar  ihtiyacı olan vatandaşlarımıza sıcak yemek ve erzak ulaştırma noktasında da arkadaşlarımız adeta arı gibi çalışıyorlar. Bu noktada deprem bölgesinde çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum."

3 ARAÇ VE 8 SEKİZ PERSONEL HATAY EV ADIYAMAN'A 

AFAD'tan gelen talep doğrultusunda yeni bir konvoyu daha deprem bölgelerine doğru yola çıkardıklarını dile getiren Başkan Çelik  "Bir tane 13 tonluk temiz su tankerimizi 2 arkadaşımızla birlikte Hatay'a gönderiyoruz. Hatay'da temiz su ihtiyacı ile ilgili çalışmalara katılacak bu ekibimiz. Yine bir kamyonet ve bir aracımızı da tekrar Adıyaman'a gönderiyoruz. Adıyaman'daki mutfağımız için 500 ve 600 litrelik iki deep freeze aldık, götürüyoruz. Masa , sandalye, yağ, gıda malzemeleri ve işlenmiş et gibi orada aşevimizde kullanılacak emtiaları yükledik. Onları gönderiyoruz" dedi. 

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR UNUTULMADI 

Depremzede çocukları da unutmadıklarını kaydeden Başkan Çelik "Çadır kentte çocuklar var. Çocuk depremzede de olsa çocuktur. Bu çocuklarımıza bir nebze moral verebilmek için aracımızın içerisine yeter miktarda oyuncak ve satranç takımları alarak,  koyduk gönderiyoruz. Görevli arkadaşlarımız bunları çocuklarımıza dağıtacaklar. arkadaşlarımızın yolları açık olsun. AFAD'tan gelen talepler doğrultusunda bundan sonra da üzerimize düşen görevleri yapabilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yaraları birlikte saracağız. Bugün tek yürek tek bilen olma günü .Birlik ve beraberlik içerisinde olma günü. Farklılıkları bir kenara bırakma günü.Bu noktada biz de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

"HAYIRSEVER MANİSALILARA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Depremzedeler için başlatılan yardım kampanyalarına destek veren hayırsever Manisalılara bir kez daha teşekkür eden Başkan Çelik şöyle devam etti; "Ciddi bir yardım seferberliği var. 100'ü aşkın personel ve 22 araçla da şehir merkezindeki yardım faaliyetlerine destek veriyor, bunları koordine edip taşıyoruz. Hayırsever Manisalılara, elinde avucunda ne varsa ilk andan itibaren depremzede vatandaşlar için getiren hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız diyorum. Onlarla gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum."



Smyrna Antik Kenti'nde kazılar sürüyor

Ege Üniversitesinden kuşakları buluşturan parkur

Göztepe - Fenerbahçe maçı öncesi İzmir’de trafik düzenlemesi

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Müzeye çocuk eli değdi, kurdeleyi çocuklar kesti

Kolay yoldan zayıflarken, kolay yoldan hasta olmayın

Boğazından su bile geçmiyordu, başarılı bir operasyonla yeniden yemek yiyebildi

Otomobilin kontrolden çıkarak devrildiği kazada 11 yaşındaki çocuk öldü

Burhan Eşer: "İnşallah, Sivasspor maçından istediğimiz sonuçla döneceğiz"

Folkart'tan 94'üncü İEF'te iki önemli sergi

Salihli Belediyespor Erguvan ile 'yola devam' dedi

Yükümlülerden eğitime anlamlı destek

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı sezonun ilk kontrolünden geçti

Sarıgöl'de üzüm hasadı başladı

Osmanlı halk kıyafetleri ve yaşam kültürü Çeşme Kalesi'nde sergileniyor

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 12.02.2023 13:15:00 725 0

Tarih: 12.02.2023 13:15 Güncelleme: 12.02.2023 13:15
Haberi Sesli Oku
15.08.2025 08:32:00