Anahtar Kelimeler: ŞEHZADELER BELEDİYESİ' DÜŞÜK

ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında belediye çalışanı 578 personeli ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinin sonuçlandığını duyuran Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "İlave sosyal haklar hariç olmak kaydıyla, yemek, yakacak ve ikramiye ile birlikte Temmuz ayında Şehzadeler Belediyesi'nde çalışan bekar, çocuksuz en düşük maaş alan personelimiz e net 8 bin 216 TL alacak." dedi. Sözleşmenin iki yıllık olduğunu belirten Başkan Çelik, sonraki her 6 ayda bir de açıklanan enflasyon farkının maaşlara otomatik olarak yansıtılacağını söyledi.

Şehzadeler Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında bir süredir devam eden belediye çalışanı 578 personeli ilgilendiren toplu sözleşme görüşmeleri neticelendirildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, görüşmelerde mutlu sona ulaşılmasının ardından Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Rahmi Okan Polat, Şehzadeler Mühendislik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Diyemli, belediye başkan yardımcıları ve sendika temsilcileri ile birlikte kameraların karşısına geçerek elde edilen kazanılmaları duyurdu.

"ELDE ETTİĞİMİZ TÜM BAŞARILARIN ALTINDA MESAİ ARKADAŞLARIMIZ İMZA SAHİBİDİRLER."

Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi'nde bugüne kadar tüm proje ve başarılı çalışmaları mesai arkadaşları ile birlikte hayata geçirdiklerine dikkat çekerek, belediyeciliğin kamudaki en zor görevlerden biri olduğunu söyledi. Başkan Çelik "En basitinden geçtiğimiz yıllarda bir pandemi süreci yaşadık. Hafta sonlarında iki haftaları bulan sokağa çıkma kısıtlamaları oldu. Bir çok çalışan evlerinde aileleri ile vakit geçirirken Şehzadeler Belediyemizin personelleri sahada oldular. Bayram olur temizlik personellerimiz, zabıtalarımız, ilgili birimlerimiz bayram yapamaz çalışırlar. Pazar kurulur herkes evine çekildiğinde gece saat birlere ikilere kadar arkadaşlarımız pazarların temizliğini yapar ertesi güne hazır eder. Afet olur gece gündüz demeden belediyemizin çalışanları yollara düşerler. Şu son birkaç ay içerisinde 5 tane orman yangınının kontrol altına alınmasında ekiplerimiz uf bile demeden görev aldılar, günlerce uykusuz destek verdiler. Hülasa elde ettiğimiz tüm başarıların altında mesai arkadaşlarımız imza sahibidirler." dedi.

Şehzadeler Belediyesi'nde bir aile sıcaklığında çalıştıklarını ve personelin haklarını korumak, onları enflasyona karşı ezdirmemenin kendileri için son derece önemli olduğunu belirten Başkan Çelik şöyle devam etti; Bugüne kadar enflasyon farklarını hiç geciktirmeden ödedik. Zamlarını verdik. Sosyal haklarını verdik. Verdiğimiz sözün

arkasında durarak arkadaşlarımız ile birlikte kardeşlik hukuku içerisinde güzel şehrimize hizmet ettik. Bundan sonra da daha fazla arkadaşlarımız için ne yapabilir diye sendika temsilcilerimiz ile ciddi bir çalışma yaptık. Toplantılar gerçekleştirdik. Bunların neticesinde bir sonuca ulaştık."

"EN DÜŞÜK MAAŞ ALAN PERSONELİMİZ NET 8 BİN 216 TL ALACAK"

Toplu sözleşme görüşmeleri neticesinde elde edilen kazanımlar hakkında ilgi vererek sözlerini sürdüren Başkan Çelik " Koku ve temizlik primi, direksiyon primi, bayram ikramiyeleri, sorumluluk yardımı, çocuk ve eğitim yardımı gibi ilave sosyal haklar hariç olmak kaydıyla; yemek, yakacak ve ikramiye ile birlikte Temmuz ayında Şehzadeler Belediyesi'nde çalışan bekar, çocuksuz en düşük maaş alan personelimiz net 8 bin 216 TL alacak. Bu müjdeyi paylaşmak istiyorum. Bütün sosyal yardımlarda çok ciddi iyileştirmeler yaptık. Bütün arkadaşlarımızı enflasyona ezdirmemiş olmanın iç huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bundan sonra bizim arkadaşlarımızdan en büyük beklentimiz , isteğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletin emaneti olan işlere dört elle sarılarak daha büyük performans göstererek daha çok çalışmak, kendilerine hizmet etmekten şeref duyduğumuz Şehzadeler halkına daha güzel hizmet edebilmek."

"6 AYDA BİR ENFLASYON FARKI OTOMATİK YATACAK"

Sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Çelik "Sözleşmemiz iki yıllık. Bundan sonraki her 6 ayda bir enflasyon ne belirlendiyse enflasyon farkı maaşlarına otomatik olarak yansıtılacak. Dolayısıyla da Şehzadeler Belediyesi'nin çalışanları enflasyona ezdirilmemiş olacak" şeklinde konuştu.

Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Rahmi Okan Polat da Başkan Çelik'e teşkkür ederek "Arkadaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Gönüllerin Başkanı olduğunuzu bir kez daha göstermiş oldunuz. Belediye çalışanlarımızı ihya ettiniz. Allah razı olsun. Bütün arkadaşlarımız zam oranlarından gayet memnunlar. " şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardandan toplu sözleşme imza altına alındı.



Saruhanlı’da Jandarmadan firari hükümlüye bağ evinde operasyon

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 29.07.2022 10:56:00 821 0
Tarih: 29.07.2022 10:56 Güncelleme: 29.07.2022 10:56
Haberi Sesli Oku