MANİSA Şehzadeler Gençlik Kulübü üyesi Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) öğrencileri ile buluşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, üniversite gençlerini belediyenin yönetiminde söz sahibi edecek yeni bir projenin startını verdi.  Başkan Çelik “Büyük Türkiye’nin yarınlarında her biriniz söz sahibi olacaksınız. Dolayısıyla bugün ülkemiz ve yaşadığımız şehirle ilgili sayısız önerileriniz vardır. Eleştirileriniz var,  şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz konular var. Biz de diyoruz ki; dışarıdan eleştirmek kolaydır. Önemli olan çözmek ve yapmaktır. Gelin birlikte olalım, istişare edelim ve projeleri birlikte hayata geçirelim. Bunun için “Tasarla, harekete geç, değer kat, birlikte başaralım diyoruz" şeklinde konuştu.  Başkan Çelik,  tüm üniversite öğrencilerine belediyenin kapılarının açık olduğunu söyledi.

Şehzadelerde yaşayan vatandaşların kentin yönetiminde söz sahibi olması için kurulduğu günden beri sayısız projeyi hayata geçiren Şehzadeler Belediyesi,  Şehzadeler Gençlik Kulübü üyeleriyle birlikte yeni bir projeyi daha başlattı. Şehzadeler Gençlik Kulübü üyesi Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri ile biraraya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  üniversite gençlerini belediyenin yönetiminde söz sahibi olmaya,  birlikte projeler üreterek hayata geçirmeye davet etti.  Başkan Çelik,  Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Efendioğlu, Ahmet Songüler ve Haşim Yener ile birlikte Şehzadeler Gençlik Kulübü üyesi Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerini Şehzadelerpark’ta düzenlenen kahvaltıda misafir etti. Etkinlikte CBÜ İşletme Fakültesi Sekreteri Recep Özgüvenç Kredi ve Yurtlar Muradiye Yurt Müdürü Mehtap Şirin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş’ta hazır bulundu.

“TASARLA, HAREKETE GEÇ, DEĞER KAT, BİRLİKTE BAŞARALIM”

Üniversite öğrencilerine hitap eden Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi olarak kuruldukları günden beri yönetilenleri belediye yönetiminde söz sahibi eden sayısız projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu; “Şehzadeler Belediyesi olarak bir gençlik kulübü kurduk. Bu gençlik kulübüne üye olmanın yolu üniversite öğrencisi olmaktan geçiyor. Şehrimizde okuyan üniversite öğrencilerinin gelip üye olabilecekleri ve Şehzadelerin yönetimiyle ilgili her türlü katkıda bulunabilecekleri bir yapılanmadan bahsediyoruz. Bugün bu kulübümüzün üyesi öğrenci kardeşlerimiz ile bir aradayız. İstişareler yapacağız ve inşallah akabinde de sizlerle birlikte birçok projeyi hayata geçireceğiz.  Büyük Türkiye’nin yarınlarında her biriniz söz sahibi olacaksınız. Dolayısıyla bugün ülkemiz ve yaşadığımız şehirle ilgili sayısız önerileriniz vardır. Eleştirileriniz var,  şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz konular var. Biz de diyoruz ki; dışarıdan eleştirmek kolaydır. Önemli olan çözmek ve yapmaktır. Gelin birlikte olalım, istişare edelim ve projeleri birlikte hayata geçirelim. Sanattan spora, sosyal sorumluluk projelerine kadar her alanda biz sizlerle birlikte yürümek, sizlerin fikir ve enerjisinden istifade ederek daha güzel projeleri hayata geçirmek istiyoruz.   Ve bunun için diyoruz ki;  “Tasarla, harekete geç, değer kat, birlikte başaralım”

“BELEDİYEMİZİN KAPILARI TÜM ÜNİVERSİTELİLERE HER ZAMAN AÇIK”

Başkan Çelik, hitabının ardından sözü üniversite gençlerine bıraktı. Üniversitelilerle hem tanışan hem de onların yaşadıkları kente dair fikirlerini alan Başkan Çelik, ileriki zamanlarda hayata geçirilecek projelerde daha sık bir araya geleceklerine değinerek,  Şehzadeler Belediyesi’nin kapılarının her zaman, tüm üniversite öğrencilerine açık olduğunu söyledi.



Saruhanlı’nın Büyükbelen ve çay mevkiinde başlayan yangınlar ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede büyümeden kontrol altına alındı.

Saruhanlı’da Yangın…

Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti .

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü

Motosiklet ile kamyonetin çarpıştığı kazada, alev topuna dönen motosikletin sürücüsü feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

Motosiklet alev topuna döndü, sürücü yanarak hayatını kaybetti

Akhisar ve Köprübaşı ilçelerindeki orman yangınları kontrol altına alındı.

Köprübaşı ve Akhisar yangınları kontrol altına alındı

Manisa İl Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk için, kurumda görev değişikliği nedeniyle veda programı düzenlendi.

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu.

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu

Kütahya’nın Gediz İlçesine bağlı Yeşilçay köyünde yapılan yağmur duası çevre köylerinde büyük bir katılımıyla gerçekleştirildi.

GEDİZ YEŞİLÇAY KÖYÜNDE YAPILAN YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çınarobaspor, teknik direktörlüğe Musa Öz'ü getirdi.

Çınarobaspor'da Musa Öz dönemi

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde zirai alanda başlayan yangının ormana sıçraması sonrası devam eden yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Köprübaşı ilçesinde de orman yangını başladı

Alaşehir ilçesinde sürücüsünün farlarını açtığı otomobil seyir halindeyken birden alev alarak yandı. Yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Otomobil alev alev yandı

Yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor.

Kayıp yaşlı adamdan 4 gündür haber yok

Kamyonundaki arızayı kontrol etmek için aracından inen sürücü, bir başka kamyonun arkadan çarpması üzerine olay yerine hayatını kaybetti.

Kamyonundaki arızayı kontrol için inen sürücü başka bir kamyonun altında kaldı

Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 40 bin 892 sentetik ecza hapı ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Manisa’da jandarmadan uyuşturucuya darbe

Kadın arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs, kendisini asarak intihar etti.

Kadın arkadaşını öldürüp intihar etti

Bahçelerinin zarar gördüğünü düşünerek yangın yerine geldi

Bir asırdır antik kentte yaşayan Durmuş dedeyi zar zor ikna ettiler

Kavganın ardından hayatını kaybeden 21 yaşındaki Arda Deniz Onat için sessiz yürüyüş düzenlendi.

Kavgada ölen Arda Deniz Onat için yürüyüş yapıldı

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 5.03.2022 16:23:00 1070 0

Tarih: 05.03.2022 16:23 Güncelleme: 05.03.2022 16:23
Haberi Sesli Oku
26.07.2025 14:25:00