ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediyesi'nin Çavuşoğlu Mahallesi'ne kazandıracağı Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık ve Sağlık Evi projesinin yapımına başlandı. 1 Milyon 945 Bin  TL bedelle ihale edilen projenin 18 Ocak 2023 tarihinde bitirilmesi planlanıyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Rabbim kazasız, belasız tamamlayıp, hemşehrilerimizin hizmetine açmayı nasip etsin. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Şehzadeler Belediyesi'nin daha önce ihale ederek yer teslimi yaptığı Çavuşoğlu Mahallesi Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık ve Sağlık Evi projesi,  yüklenici firmanın taahhütlerini yerine getirememesi nedeniyle bir kez daha ihale edildi ve projenin yapımına başlandı. Çevredeki mahallelerin de istifade edebileceği şekilde tasarlanan proje,  810 m2'lik parsel üzerinde toplam 270'm2'lik inşaat alanı kapsayacak ve  bunun 220 m2’si Çok Amaçlı Salona ve 50 m2’si Muhtarlık ve Sağlık Evine ait olacak.

1 Milyon 945 Bin  TL bedelle ihale edilen projenin 18 Ocak 2023 tarihinde bitirilmesinin planlandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik proje hakkında şu bilgileri verdi; "Çok Amaçlı Salon. Engelli erişimine uygun giriş terasları ile birlikte 220 m2 inşaat alanına sahip bir binadır. Betonarme taşıyıcı elemanlar üzeri çelik konstrüksiyon çatıya sahiptir. Çatı örtüsü poliüretan yalıtımlı sandviç paneldir. Binamız 150 m2 düğün salonu, 10m2 gelin odası, 10 m2 mutfak ve toplam 15 m2'lik lavabo ve depo mekanlarından oluşmaktadır. Düğün , sünnet, nişan ve benzeri etkinliklerin yanı sıra halkımızın mevlid , toplantı ve Ramazan ayı etkinliklerine de ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlanmış  modern bir tesistir. Muhtarlık ve Sağlık Evi ise parselin batı tarafında bulunan alanda 50 m2'lik kapalı alanı bulunan etrafı beton kilit parke ile çevrili muhtarlık ve doktor kullanım amaçlı modern mimari ve malzemeler ile hazırlanmış tesistir. Binada kullanılan temel, yalıtım, çatı ve duvar malzemeleri çok amaçlı salon ile aynı kalitede tasarlanmıştır. Daha önce ihale ettiğimiz projemizin yapımı yüklenici firma kaynaklı nedenlerle sekteye uğradı. Projemizi bir kez daha ihale ederek yeniden yapımına başladık. Rabbim kazasız, belasız tamamlayıp, hemşehrilerimizin hizmetine açmayı nasip etsin. İlçemize hayırlı olsun" dedi.



Jandarmadan kaçak kazı yapan 10 kişiye suçüstü

Tedavi gören polis memuru hayatını kaybetti

Okul alışverişinde çocuk sağlığına dikkat

İntihar gibi ölüm! Dalgınlığı hayatına mâl oldu

Çaltepe’de Kaynak Suyu Gölete Dönüştü!

Başkan Cıllı, Çarşı Esnaflarıyla Kahvaltıda Buluştu

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Şüpheli ölüm: Bahçe katında ceset bulundu

15 yaşındaki çocuk başından vurulmuş halde bulundu

Saruhanlı Belediyespor Muaythai'de madalyalara ambargo koydu

Alaşehir'i duvar resimleriyle anlattı

Mütevellispor'da Rıdvan Türküler dönemi

3 gündür devam eden yangının şiddeti havadan görüntülendi

Av sezonu başladı, İzmir Balık Hali bereketle doldu

Uzman çavuşun otobüs geç geldi diye silah çektiği anlar kamerada

Zafer Bayramı coşkusu futbol turnuvasıyla taçlandı

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 8.08.2022 14:53:00 877 0

Tarih: 08.08.2022 14:53 Güncelleme: 08.08.2022 14:53
Haberi Sesli Oku
1.09.2025 18:18:00