MANİSA - 2014 yılında kurulan Şehzadeler Belediyesi, kurduğu İstihdam Masası sayesinde 4,5 yıllık süre içerisinde 8 bin 432 kişiyi iş sahibi yaptı. Özel sektör temsilcileri ile irtibatlı olarak işsiz vatandaşlara iş bulma olanağı sağladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ?2014 yılı Haziran ayında kurduğumuz İstihdam Masamız sayesinde bu güne kadar 8 bin 432 vatandaşımızın işe girmesine katkı sağladık? dedi. 
Şehzadeler Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, kurduğu İstihdam Masası sayesinde işsiz vatandaşların iş bulmalarına yardımcı oluyor. 2014 yılı Haziran ayında belediye bünyesinde İstihdam Masası kurduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ?Şehzadeler Belediyesi olarak 171 bin nüfuslu ilçemizin her mahallesine rutin belediyecilik hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Bunun yanı sıra Şehzadelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına da kayıtsız kalmıyoruz. Bu bağlamda iş arayan vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek için göreve geldiğimiz yıl İstihdam Masamızı kurarak iş arayan vatandaşlarımıza yardımcı olamaya başladık. Manisa´da faaliyet gösteren özle sektör temsilcileri ile bu konuda irtibat kurarak kendilerine işçi bulma noktasında gereken desteğimizi ifade etmiştik. Bu konuda talebimize olumlu yanıt veren firmalarla ile sürekli diyalog halinde olarak İstihdam Masasına başvuruda bulunan işsiz vatandaşlarımızı bu firmalara yönlendirip iş bulmalarına yardımcı olduk? diye konuştu. 
2014 yılı Haziran ayından bu yana Manisa OSB ve özel sektörde toplamda 8 bin 432 vatandaşın iş bulmasını sağladıklarını kaydeden Başkan Çelik, ?Bu çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettireceğiz. Sadece 2018 yılı içerisinde bu gün itibarı ile bin 500´e yakın vatandaşımızın iş bulmasına yardımcı olduk? ifadelerini kullandı. 



Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 20.09.2018 08:58:03 367 0

Tarih: 20.09.2018 08:58
Haberi Sesli Oku
12.04.2025 09:58:00