MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Bulvarı üzerine inşa edilen ve Manisa’nın ilk yürüyen merdivenli üst geçidi olma özelliği taşıyan Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi’ne art niyetli kişiler tarafından verilen zarar, üst geçitteki güvenlik kameralarına yansıdı. El tutma bandından kayan, butonları tekmeleyen ve üste geçide ciddi ölçüde hasar veren şahısların yaptıkları, anbean kameralara yansıdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Bulvarı’nda 2018 yılında hizmete kazandırılan Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi, asansörlü ve yürüyen merdivenli olma özelliğiyle hasta, yaşlı, çocuklu, engelli vatandaşlar başta olmak üzere, bölgedeki vatandaşların kullanımı için önemli bir yere sahip oldu. Üst geçidin yapılmasının ardından bakım, onarım ve temizliği noktasında da çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, üst geçide zarar veren art niyetli kişileri ve yanlış kullanımdan kaynaklı bozulmaları da kamuoyuyla paylaşarak, bu tür olayların önüne geçilmesini hedefledi.

Vandallık, Sokaktaki Canı Dahi Korkuttu

Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi güvenlik kameralarına yaklaşık 2 hafta önce kaydedilen bir görüntü, geçide verilen zararı gözler önüne serdi. Güvenlik kameralarının anbean kaydettiği art niyetli şahıslar, el tutma bandından kaydı, üst geçidin tutunma noktaları ile butonlarını tekmeledi. Bunlar yaşanırken bir sokak köpeğinin olayı korku dolu gözlerle seyretmesi de, dikkatlerden kaçmadı. Üst geçitte şikayete konu alan bozulmaların nedenlerinin bu tür art niyetli kişilerden kaynaklı olduğuna vurgu yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Acil durum butonlarının gereksiz kullanılması, merdivenlerden motosiklet taşınması ve bu tür art niyetli şahısların verdiği hasarlar, bu bozulmaların en büyük sebebidir. Verilen hasarla ilgili suç duyurusunda bulunacağımızı belirtiyor, hemşehrilerimizden üst geçidi daha dikkatli ve titiz kullanmaya önem göstermelerini önemle rica ediyoruz” dedi.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.01.2023 10:47:00 611 0

Tarih: 06.01.2023 10:47 Güncelleme: 05.01.2023 21:57
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00