MANİSA - Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-3 Harekâtı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan havan atışı sonucu şehitlik mertebesine erişen P. Uzm. Onb. Onur Karakaya’nın adı, ailesinin oturduğu sokağa verildi. Sade bir törenle şehit Karakaya’nın adının bulunduğu tabela sokağa asılırken, programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş ve kahraman şehidin ailesi de katıldı.

25 Mart 2020 tarihinde Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-3 Harekâtı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan havan atışı sonucu şehitlik mertebesine erişen P. Uzm. Onb. Onur Karakaya’nın Turgutlu’da baba ocağının olduğu evin sokağına verildi. Sade bir törenle şehit Karakaya’nın adının bulunduğu tabela sokağa asıldı. Programa, Şehit Karakaya’nın ailesi, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Turgutlu Muhtarlık İşleri Müdürü Necati Abalı, Şehitler Mahalle Muhtarı Eşref Başaran, Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İlter de katıldı.

Rahmet ve Minnetle Anıldılar

Programda ilk olarak şehit Karakaya’nın özgeçmişi okundu. Ardından ise eller semaya açıldı. Şehit Karakaya’nın ruhuna ithafen dualar okundu. Okunan duaların ardından şehit Karakaya’nın ismini yazılı olduğu tabela, baba ocağında evinin dış cephesine asıldı. Öte yandan daha önceki Şehitler Mahallesi’nde Gaffar Okan ismi verilen sokağın ismi de “Şehit Gaffar Okkan” olarak değiştirildi. Burada düzenlenen programda da, şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okan rahmet ve minnetle anıldı.



Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Domates kurutma alanlarında görsel şölen

Manisalı kuyumcuların yeni başkanı Ödevli oldu

Bekçilerin dikkati çalıntı motosikleti yakalattı

Eski MKE Başkanı tutuklandı: 'Suç örgütü üyeliği' suçlaması ile gözaltına alınmıştı

Gece eve giren hırsız kadını bıçakladı! Çocukların çığlığı ile son buldu

Başkan Dutlulu: "5 bin tane gencimize, üniversite öğrencimize aylık 1000 TL olmak üzere burs başlayacak"

Başkan Balaban, CHP milletvekillerini ağırladı

Dünya, çömleğin kalbi Menemen'de buluşuyor

Otomobil takla attı: 2 kişi yaralandı

Polisi darbeden saldırgan tutuklandı

Salihlili judocu Zeynep Sağır, Türkiye üçüncüsü oldu

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Salihli Belediyespor’da 5 imza birden

Manisa FK, milli araya moralli girmek istiyor

MANİSA’NIN EN ZENGİN VE EN FAKİR İLÇELERİ BELLİ OLDU

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 28.07.2022 12:51:00 1313 0

Tarih: 28.07.2022 12:51 Güncelleme: 28.07.2022 12:51
Haberi Sesli Oku
27.08.2025 16:00:00