BAŞKAN YARALI: ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

Şırnak´ta 2 yıl önce PKK´lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonlarda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şevket Kolankaya için Saruhanlı´nın Dilek mahallesindeki baba evinde hayır yemeği düzenlendi.

Programa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, Belediye Meclisi Üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Hayır yemeğinde şehide Allah´tan rahmet dileğinde bulunan Başkan Yaralı, şehidin babası Tunay Kolankaya ile sohbet edip yakından ilgilendi.

Yaralı, burada yaptığı açıklamada, ?Vatan topraklarını korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, devletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Milletimiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini daima bilmiştir, onları asla unutmamıştır, unutmayacaktır. Bizler de bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşımak için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece inanıyorum ki, yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır.? diye konuştu.

 

Başkan Yaralı, konuşmasının sonunda vatan savunmasında toprağa düşmüş tüm şehitleri rahmetle andığını dile getirdi.

 

 

 

 



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.05.2018 12:54:51 699 0
Tarih: 04.05.2018 12:54 Güncelleme: 04.05.2018 12:54
Haberi Sesli Oku