MANİSA - PKK´lı teröristlere ait hücre evine düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan özel harekât polisi Ahmet Alp Taşdemir´in babası İbrahim Taşdemir, Manisa´daki programları kapsamında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk´ü de ziyaret etti. 
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, 3 Kasım 2017 tarihinde Diyarbakır´ın merkez Kayapınar İlçesi´nde PKK´lı teröristlere ait hücre evine düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan özel harekât polisi Ahmet Alp Taşdemir´in babası İbrahim Taşdemir´i şube müdürleri, gençlik merkezleri liderleriyle birlikte kapıda karşılayarak makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde şehit olan özel harekât polisi Ahmet Alp Taşdemir ve tüm şehitler için Kur´an-ı Kerim okundu.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, şehidimizin babası İbrahim Taşdemir´e Türk bayrağı, Kur´an-ı Kerim ve şehidinin fotoğrafının bulunduğu tabloyu takdim etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette konuşan İl Müdürü Yunus Öztürk, ?Rabbim bizlere de bu şehitlik mertebesini nasip etsin. Bizler bu gün buralarda bu görevleri yapabiliyorsak şehitlerimiz sayesinde yapıyoruz. Bizler hepimiz birer evladınızız. Her zaman sizlerin emrinizde ve hizmetinizdeyiz. Şehitlik yüce bir mertebedir. Bu şehitlik makamları herkese nasip olan makamlar değildir. Yüce rabbim özel harekât polisimiz, kardeşimiz Ahmet Alp´e şehitlik nasip etti. Onu Peygamber efendimize komşu yaptı. Allah bizlere bu tür acıları bir daha göstermesin. Rabbim tüm askerlerimize, polislerimize güç kuvvet versin. Afrin´de operasyonlar devam ediyor. Bu vatan, bu millet için canlarını siper edip savunmasını yapıyorlar. Şehit babası siz değerli hocamızı ağırlamaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz. Allah vatanımızı milletimizi şer odaklarından korusun? dedi.
Şehidin babası İbrahim Taşdemir ise, kendisini ağırlayan İl Müdürü Yunus Öztürk ve ekibine teşekkür ederek, ?Rabbim bize, bu millete ve bu bayrağa hep hizmet etmeyi nasip eylesin. Bu bayrağı dalgalandıracak, kanını hep kırmızı tutacak nesiller yetişmesi nasip eylesin ülkemize inşallah? dedi.



Çınarobaspor hükmen galip: 0-3

Akhisar'daki zincirleme kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Saruhanlı'da trafik kazası: 2 'si çocuk 4 kişi yaralı

Saruhanlı'da feci ölüm...

Akhisar'da zincirleme kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Manisa FK - Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 – Adana Demirspor: 0

Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

5. KEMALPAŞA DAMLACIK DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.01.2018 13:39:18 590 0
Tarih: 23.01.2018 13:39 Güncelleme: 23.01.2018 13:39
Haberi Sesli Oku