SARUHANLI - Ünlü manken şiddete hayır mesajı vermek için yırtık gelinlikle podyuma çıktı
Asr-ı Nazende Gelinlik, 2022 sezonu ürünlerinin tanıtımı için bayilerine ve müşterilerine özel bir defile düzenledi. Wyndham Grand İzmir Özdilek’te gerçekleşen defilede, göz alıcı gelinlikler ve nişan kıyafetleri sergilendi. Fi Ajans tarafından organize edilen moda gösterisinde, ünlü model Şebnem Schaefer ile birlikte 15 manken görev aldı. Fatih İlgaz ve Onur Ünsal koreografisinde yapılan etkinlikte, 100 parçadan oluşan bir koleksiyon sunuldu. Yaklaşık 2 saat süren ve ‘kadına şiddet’ temasının işlendiği defilenin sonunda yüzü ve vücudu mor, gelinliği yırtık vaziyette podyuma gelen Şebnem Schaefer, konuklar tarafından ayakta alkışlandı. Ünlü mankenle birlikte podyumda yürüyen firma sahipleri Tülay Ersoy ve Gülay Erol kardeşler, son zamanlarda artan şiddet olaylarının ve haberlerinin artık son bulmasını istedi.
Şebnem Schafer defilenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı:
“İÇİMDEN GÜLMEK GELMİYOR”
“Gerçekten çok kötü hissetim yürüyüşümden bile belliydi, allak bullak oldum, kendimi aynadan görünce herkes üzüldü, o moda girdim, ağlayabilirdim o haldeydim. Çok duygusal bir şeydi. Onun dışında defile çok güzel geçti tabi ama gülmek gelmiyor içimden.
Günümüzde kadın olmak zor. Yani aslında kadınlarımız çok el üstünde tutuluyor bir taraftan ama bir taraftan da gördüğümüz üzere problemler yaşayabiliyoruz. Şiddet gittikçe artıyor ve sanki insanlar tepki gösterdikçe daha çok artıyor tabi sizi tanımayan insanlar bile size şiddet gösterebiliyor.”
“HİÇ ESTETİĞİM YOK”
Geçenlerde Instagramda bir hayranınızla atışmanız olmuştu… O Kadar Estetikle Ninem de Güzel Olur" diyen takipçinize cevap vermiştiniz… Sizde hiç estetik var mı?
“BOTOKS YOK DOLGU BİLE YOK"
Benim gibi estetiksiz olanlar vardır herhalde yok mudur? Asuman Krause de yapmamış galiba, doğal dimi. Tek tük var ama ben mümkün olduğunca kaçmaya çalışıyorum botoks ve dolgudan. Şu an için yaptırmak istemiyorum.
Dışarıdan gelen yabancı bir madde var ya. O yabancı madde ilerde ne etki gösterecek vücudumda, dolgular kayıyormuş, vücut absorbe edemiyormuş, alerjik reaksiyon gösterebiliyormuş bi de devamlı yaptırmak gerekiyormuş. Yani sonu bitmez. Doğallıktan yanayım. Çok kişi yaparsa böyle ilerde mahalle baskısı gibi bir şeyde oluşur mu diye de tedirgin olmuyorda değilim. Korunabildiğim kadar estetikten korunacağım.”

 

--



Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Bosch Car Service BK Karaoğlu: Güvenli Sürüşün ve Kaliteli Hizmetin Adresi

Başkan Cıllı, Başkan Durbay'ı Misafir Etti

13 yaşındaki kayıp kız çocuğu bulundu

Saruhanlı Belediyesi Can Dostlara Sahip Çıktı

Beste Makinası Gülperi Öztürk’ten Yeni Tekli: “İncilerin Mi Dökülür”

Traktörün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa’da konuştu

Düğün konvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı; 1 ölü 4 yaralı

Buldan'dan İzmir’e dönen tur midibüsü şarampole yuvarlandı; 2 ölü 31 yaralı

13 yaşındaki kız çocuğu kayboldu

Yağmur kazayı da beraberinde getirdi: 1 bebek öldü, 5 kişi yaralandı

Akhisarlı pedallar Alanya’da zirveye tırmandı

Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Şarampole devrilen kamyonetin sürücü yaşama tutunamadı

İzmir’de havalimanı personel servisi devrildi: 5 yaralı

SARUHANLI'da 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 19.11.2021 00:08:00 961 0
Tarih: 19.11.2021 00:08 Güncelleme: 19.11.2021 00:08
Haberi Sesli Oku