Anahtar Kelimeler: Sezonu Açtı

Saruhanlı Belediyespor Yeni Sezona Merhaba Dedi

SBS Sezonu Açtı

SARUHANLI - Manisa´da bu sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Saruhanlı Belediyespor (SBS) şehir stadında sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Ekim´in ilk haftasında başlayacak yeni sezonun açılış programına Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Çımat, Kulüp yöneticilerinden Vedat Yaralı, İbrahim Aydoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Bilgiç, Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı.

Takımın teknik direktörlüğünü de yapan Mutlu Çamlıyer ve yardımcılarının nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil beyazlı oyuncuların yüksek performansı dikkat çekti.

Kulüp Başkanı Çımat, burada yaptığı açıklamada bu sezon çok çalışarak şampiyon olmayı ve Bölgesel Amatör Lig´e (BAL) yükselmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Bu yıl Manisa Süper Amatör Kümede Saruhanlı Belediyespor´un yanı sıra Saruhanlı´dan Mütevelli ile Halitpaşaspor takımlarının da mücadele edeceğini belirten Çımat, tüm kulüplere başarılar dileyerek şöyle konuştu;

?Yeni bir sezona giriyoruz. Güçlü bir takım kurduk. Bu kapsamda bütçemizi de büyütmeye çalışıyoruz. Biz temelleri olan bir kulübüz, büyük bir aileyiz. Onun için bu sene hedefimiz de büyük. Tecrübeli bir takım haline geldiğimiz için Manisa´da herkes bizi konuşuyor, Geçen sezon ezilerek yenildiğimiz bir maç olmadı. Gayet başarılıydık, aynı zamanda disiplinli ve saygılı bir takımız. Bu yıl de efendiliğimizi bozmayacağımız, rakibimizi ortaya koyacağımız profesyonel futbol ile sahada ezeceğiz.?

-BAŞARILI İŞLER YAPACAĞIZ -

Kulüp Antrenörü Çamlıyer şunları söyledi; bu yıl hedeflerinin bir üst lig olduğunu, bu hedefi gerçekleştirmek için takım kadrosunu alt yapıdan oyuncu takviyesi ile yenilediklerini, ifade ederek şunları kaydetti;

?Saruhanlı Belediyespor´un A takımındaki oyuncuların yüzde 90´ı Saruhanlılı futbolculardan oluşuyor. Bu kapsamda güçlü bir ekip kurduk. Ancak her şeyden önce centilmence bir sezon geçmesini diliyoruz. Bütün takımlara da başarılar diliyoruz. Saruhanlı Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı ve Kulüp Başkanımız Recep Çımat´ın bizlere vermiş olduğu sınırsız destek ile verimli çalışmalara imza atarak Saruhanlı için iyi işler yapacağımıza inanıyoruz Ayrıca altyapıdan 5 futbolcu arkadaşımız A takım kadromuza dahil oldu.

 



Vali Özkan’dan Kula ve Selendi ilçelerine ziyaret

Manisa’nın yeni Valisi Özkan'dan ilk açıklama: "Manisa'nın kalkınması ve vatandaşın mutluluğu için çalışacağız"

Başkan Zeyrek: “Manisa için tarihi bir gün”

Hobisi sayesinde hem sağlığına kavuştu hem meslek sahibi oldu

Anne Oğul gözyaşları arasında toprağa verildi

Vali Ünlü, veda ziyaretlerine başladı

Saruhanlı'da Lunapark ve Hediyelik Eşya Sergilerine Büyük İlgi

Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali Başlıyor...

Dışişleri Bakanı Fidan Saruhanlı’ya geldi

Narin için ismini değiştirdi

Narin ve kadın cinayetiyle hayattan koparılan kadınların isimleri formaya yansıdı

Vali Enver Ünlü, Saruhanlı İlçesini Ziyaret Etti

Somalı madencilerinin ailelerini üzen karar

Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlandı

Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlandı

Dilan ve Engin Polat’ın yargılanmasına başlandı

Saruhanlı’da üzüm sergilerini yağmur vurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 23.08.2016 08:46:07 0

Tarih: 23.08.2016 08:46

Haberi Sesli Oku

Spor

Spor Haberleri