Son Dakika

SARIGÖL - MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Selimiye mahallesinin Sazlıkuyu ve Dutlukuyu bağlılarında başladığı 10 kilometrelik içme suyu hattı ile 50 metreküplük prefabrik içme suyu deposu yapım işini tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu yatırımlarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Sarıgöl ilçesine bağlı Selimiye mahallesinin Sazlıkuyu ve Dutlukuyu bağlılarına verimli ve kesintisiz içme suyu sağlamak adına 10 kilometrelik içme suyu hattı ile 50 metreküplük prefabrik içme suyu deposu yapım işi tamamlandı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri daha verimli ve sağlıklı içme suyuna kavuşmuş oldu.

“Gece gündüz kesintisiz suyumuz akıyor”

Hat döşemelerinin ve içme suyu deposunun bağlantı çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını ifade eden Selimiye mahalle muhtarı Ercan Çınar, “3-4 yıldır süregelen kanayan yaramıza MASKİ ekiplerimiz son verdi. Allah’a şükür su sorunumuz çözüldü. Artık gece gündüz suyumuz kesintisiniz akıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerimize şahsım ve mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ederim” dedi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 5.08.2022 12:20:00 760 0

Tarih: 05.08.2022 12:20

Haberi Sesli Oku