Son Dakika

SARUHANLI/ŞATIRLAR - Büyükşehir Belediye kanununun yürürlüğe girmesiyle belde ve köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine yönelik yatırım hamlesi başlatan Saruhanlı Belediyesi, bu kapsamda Şatırlar mahallesinde önemli hizmetleri hayata geçirdi.

Saruhanlı Belediyesi, Şatırlar mahallesine 280 metrekare çok amaçlı kapalı alan ile bir adet çocuk oyun parkı yaptı. Mahallenin sokaklarına ise 2 bin 500 metrekare kilit parke taşı döşedi.

Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ceylan ve Suat Diktaş ile Fen İşleri Müdürlüğü´nde görevli Tekniker Halide Sürüm, Şatırlar mahallesini ziyaret ederek yatırımları yerinde inceledi.

 

Mahalle Muhtarı Abdullah Kaya ile vatandaşların da hazır bulunduğu ziyarette yatırımları inceleyen Başkan Yardımcıları, Şatırlar mahallesi için önemli eksikliklerin giderildiğini kaydetti.

Başkan Yardımcısı Diktaş, burada yaptığı açıklamada, mahallelerin kalkınmasına yönelik, ?Saruhanlı´yı güzelleştiriyoruz? adı altında bir proje hazırladıklarını belirterek şunları kaydetti;

?Şatırlar mahallemizde düğün ve hayır yemekleri ile diğer çeşitli etkinliklerde kullanılabilecek 280 metrekare çok amaçlı kapalı alan yaptık. Bu alanın yanına çocuklarımız için çocuk oyun parkı yerleştirdik. Ayrıca mahallenin içinde taş kaplanmamış olan 2 bin 500 metrekare yola kilit parke taşı döşedik. Şatırlar mahallemizin çehresini değiştirdik. Vatandaşlarımız için hayırlı olsun. Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı´nın seçim zamanında vermiş olduğu sözlerden birini daha hayata geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.?

Mahalle Muhtarı Abdullah Kaya ise hizmetlerinden dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´ya teşekkür etti.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 26.07.2016 17:01:23 631 0

Tarih: 26.07.2016 17:01

Haberi Sesli Oku