Saruhanlı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında, ilköğretim öğrencileri bir günlüğüne Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında koltuğunu Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlkokulu öğrencileri Gizem Abacı ve Mehmet Emre Gelmedi’ye devretti.

Temsili olarak ilçenin Kaymakamı olan öğrenciler, Belediye Başkanı, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürleri telefonla arayarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Programda öğrencilere satranç takımı hediye eden Kaymakam Kanyılmaz, yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte çocukların oturacağını belirtti.

Kanyılmaz şunları söyledi, “Bu makamlara gelecekte oturacak olan sizlersiniz. Bunun için çok çalışmalısınız. Biz isteriz ki bütün öğrenciler kendilerine bir hedef belirlesin ve o hedefe ulaşmak için gayret etsin. Bu açıdan okuyun ve çalışın. Gelecekte hangi işi yaparsanız yapın ama işinizi iyi yapın. Bu memleketin çalışan ve üreten insanlara ihtiyacı var.”

Öte yandan kutlamalar kapsamında Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri Garnizon Komutanının, Yedi Eylül İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanının, Neval Yaralı Milli Egemenlik İlkokulu öğrencileri de İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün koltuğuna oturdu.

Makamını öğrencilere devreden Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, çocuklarla bir süre sohbet etti. Başkan Yaralı, törenin sonunda öğrencilere hediyeler verdi.



Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 22.04.2014 17:30:29 902 0
Tarih: 22.04.2014 17:30 Güncelleme: 22.04.2014 17:30
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri