Tarih: 22.04.2018 11:36

Saruhanlı´yı Çocuklar Yönetti

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı´da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında, ilköğretim öğrencileri bir günlüğüne Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. 

Saruhanlı Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında koltuğunu Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlkokulu öğrencilerine devretti. 

Temsili olarak ilçenin Kaymakamı olan öğrenciler, Belediye Başkanı, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürleri telefonla arayarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Programda öğrencilere kitap hediye eden Kaymakam Karameşe, yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte çocukların oturacağını belirtti.

Karameşe şunları söyledi, ?Bu makamlara gelecekte oturacak olan sizlersiniz. Bunun için çok çalışmalısınız. Biz isteriz ki bütün öğrenciler kendilerine bir hedef belirlesin ve o hedefe ulaşmak için gayret etsin. Bu açıdan okuyun ve çalışın. Gelecekte hangi işi yaparsanız yapın ama işinizi iyi yapın. Bu memleketin çalışan ve üreten insanlara ihtiyacı var.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —