Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10189,84%-0,87
  • DOLAR

    32,29% 0,23
  • EURO

    35,02% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2407,22% -2,20
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,99

Saruhanlı´yı Çocuklar Yönetti

Saruhanlı´yı Çocuklar Yönetti

Saruhanlı´da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında, ilköğretim öğrencileri bir günlüğüne Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

SARUHANLI - Saruhanlı´da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında, ilköğretim öğrencileri bir günlüğüne Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. 

Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında koltuğunu Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine devretti. 

Temsili olarak ilçenin Kaymakamı olan öğrenciler, Belediye Başkanı, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürleri telefonla arayarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. 

Programda öğrencilere kitap hediye eden Kaymakam Yalınalp, yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte çocukların oturacağını belirtti. 

Yalınalp şunları söyledi, ?Bu makamlara gelecekte oturacak olan sizlersiniz. Bunun için çok çalışmalısınız. Biz isteriz ki bütün öğrenciler kendilerine bir hedef belirlesin ve o hedefe ulaşmak için gayret etsin. Bu açıdan okuyun ve çalışın. Gelecekte hangi işi yaparsanız yapın ama işinizi iyi yapın. Bu memleketin çalışan ve üreten insanlara ihtiyacı var.?



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor