SARUHANLI’YA DEV SANAYİ SİTESİ KURULUYOR… İŞTE DETAYLAR

Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde dev modern sanayi sitesi kuruluyor. Novayap İnşaat’ın üstlendiği dev projenin lansman toplantısı 25 Mayıs Cumartesi günü Anemon Otel’de gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 137 işyeri yapılacak. İlk kazma temmuzda vurulacak.

Manisa yeni bir sanayi sitesine daha kavuşuyor. Novayap İnşaat'ın yapımına başlayacağı dev proje Sarunalı ilçesinde anayola sıfır mevkide planlandı. Projenin lansman toplantısı 25 Mayıs Cumartesi günü Anemon Otel’de gerçekleştirilecek.   

MANİSA’NIN HER YERİNE YAKIN ÇOK YAKIN...
Novayap İnşaat yetkilileri projenin detaylarını açıkladı. Verilen bilgiler şöyle: 
Ulaşılabilirlik, kent merkezine yakınlık, karayolu ve demiryolu üzerinde konumlanması ve bu alanda toplu bir işyerinin bulunmaması, Saruhanlı  Modern Sanayi Sitesi’nin çekiciliğini arttıran önemli etmenlerdir.  Manisa kenti ve çevresi ile bağlantısının en optimum düzeyde olduğu bir alanda yerleşen NOVAYAP sanayi sitesinden bütün ilçelere ve kent merkezine kolaylıkla ulaşmanız mümkün. Saruhanlı, yaklaşık olarak 2 km, Hacırahmanlı Köyü 1 km, Muradiye 17 km, Akhisar 20 km, İzmir İstanbul otoyoluna sadece 4 km.

137 ADET İŞYERİ… 
Temmuz 2024 Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi’nde 18.928 metrekare zemin 10.735 m2 batar Toplam 29.663 m2 inşaat alanı ile sanayi sitemizde 137 adet işyeri faaliyete açılacaktır.

Güvenli inşaat Kaliteli işler Bereketli kazançlar için Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi’ni inşa ediyoruz...

Geleceğin İşyerleri: Novayap Modern Sanayi Sitesi Pek çok çevre dostu çözümü bir arada sunan NOVAYAP MODERN SANAYİ SİTESİ projesi, tasarım ve mühendislik çözümlerinin birlikte uygulandığı sıra dışı bir proje. Gerçek anlamda kullanıcı odaklı çözümleri öneren proje, yenilenebilir enerji kullanımı açısından ise Türkiye için öncü nitelemesini fazlasıyla hak ediyor.

İŞLEVSEL TASARIM
İşyerlerinde her birinde ön bahçe açık çalışma alanı (40 m 2) gibi üzeri sundurma ile örtülecektir. İç mekan açıklıkları ve yükseklikleri rahat ve her türlü yerleşim ve kullanıma olanak veren ölçülerde düzenlenmiştir. Batar katlar, kullanımı alıcısının büro, depo gibi  ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte olup, alüminyum çift cam doğramalarla gün ışığından maksimum faydalanılmıştır.

 

TAŞIYICI SİSTEM 
Betonarme ve çelik karma sistem olup temeller çift yönde sürekli temel olacak, taşıyıcı kolonlar betonarme, batar kat döşeme çelik taşıyıcılı kompozit döşeme olacaktır. Çatı örtüsü güneş panelleri taşıyacak kesitlerde ısı yalıtımlı kompozit panel olacak, taşıyıcı sistemi ÇELİK ÇATI MAKASI VE AŞIK sistemi olacaktır. Ara bölme duvarlar 20 cm bims blok elemanlarla yapılacaktır. Islak hacimlerde, yer ve duvarlar fayans olacaktır. Ayrıca her işyerinde bir mutfak nişi bulunacaktır. İşyeri giriş kapıları, 500X500 SARMAL kapı olacaktır.

GÜNEŞ PANELLERİ, YAĞMUR SUYU SARNIÇLARI 
Projede, güneş panelleri sayesinde 3000 kilovat saatlik elektrik enerjisi güneşten sağlanarak Saruhanlı Modern Sanayi Sitesinin üzerine konumlandığı 10 adanın aydınlatma ve otomatik sulamayı gerektiren elektrik ihtiyacı güneş enerjisi ile sağlanıyor. Ada genelinde aydınlatma ise düşük enerji kullanan ledlerle sağlanacak. Sulama için mevcut adaların su gereksinimi ise, yağmur suyunun ayrı borularla toplayarak sarnıçlarda depolanmasıyla çözülecek. MANİSA – Akhisar yolu üzerinde konumlanan Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi, getirdiği çevreci çözümlerle yalnız bugünün değil, yarının da projesi. Türkiye açısından öncü bir proje niteliğindeki işyerleri, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılmasıyla sürdürülebilir bir hedefi gerçeğe dönüştürüyor.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 
Saruhanlı Belediyesi sınırları içinde, 35 dönümlük alana konumlanacak olan Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi yapımına 2024 Temmuz ayında başlamayı hedefliyoruz. Maksimum 2 yılda tümü tamamlanacak olan Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi konumu itibarı ile ilgi ve çekim alanı oluşturacağı kesindir. Sürdürülebilir kent anlayışına uygun; fiziksel, sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmeler baz alınarak, mimari çevre-mekan tasarımı gerçekleştirilmiştir. Profesyonelce işletilen merkezi yönetime bağlı birimler içinde sitenin her türlü temizlik, dış aydınlatma, güvenlik, yemek, alışveriş, vb. gibi aktiviteleri yer alacaktır... Kısaca her dakika yaşanılan bir site olması hedeflenmektedir.

Projenin detaylı tanıtımı toplantısı 25 Mayıs Cumartesi günü Anemon Otel’de gerçekleştirilecek. Nova Yap’ın Saruhanlı’nın İstasyon Mahallesi İzmir-İstanbul Yolu Caddesi üzerindeki şirket merkezinden bizzat bilgi almak mümkün. Telefon iletişime geçmek isteyen girişimcilerin 0530 678 17 04 nolu telefonu araması yeterli.  

FİRMADAN DAVET 

Saruhanlı'da inşa edilen modern sanayi sitesi için yerinizi ayırtma fırsatını kaçırmayın! Novayap İnşaat tarafından yapılan ve anayola sıfır konumda bulunan Saruhanlı Modern Sanayi Sitesi için lansmana özel sınırlı sayıda özel fiyatlar sunuluyor.

Lansman, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü Manisa Anemon Hotel'de saat 14.00 - 17.30 arasında gerçekleşecek. Bu özel etkinliğe davetlisiniz!

Lansmana katılarak bu özel fiyat avantajlarından yararlanma fırsatını kaçırmayın!



Saruhanlı'da Lunapark ve Hediyelik Eşya Sergilerine Büyük İlgi

Saruhanlı'da bisiklet turuna büyük ilgi

Trafik kazasında ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti

Serada tır ile kapı arasına sıkışan güvenlik görevlisi öldü

Tam bin 800 yıllık: İzmir'de Romalı gladyatörün lahiti bulundu

Uzmanlardan uyarı; “Üzümü çekirdeği ile yiyin”

Şüphe üzerine yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar ele geçirildi

Manisa FK'dan videolu gönderme

Şehzadeli kadınlar, ‘Kadınlar Matinesi’nde gönüllerince eğlendi

Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması

Yusuf Bulut anısına futbol turnuvası düzenlenecek

Başkan Zeyrek'ten Gördes'te bir dizi açılış ve halk buluşması

SOSYAL MEDYA ERKEKLERİ ÇÖP

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Salihli'de korkunç olay: Çiftçi öldürüldü, 2 kişi tutuklandı

Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı Yuvaya Döndü

Melih Sıcak Midye ve Pilav işletmesi açıldı

Apart dairesinde ölü olarak bulundu

Selendili uzman çavuş Kıbrıs’taki kazada hayatını kaybetti

Manisa'da motosiklet ile cipin çarpışma anı kamerada: 2 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 21.05.2024 12:42:00 0

Tarih: 21.05.2024 12:42 Güncelleme: 22.05.2024 18:04

Haberi Sesli Oku