Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Yeni Makinası Geldi

MASKİ Genel Müdürlüğü´nün il genelindeki altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere araç filosuna katılan 3 Milyon TL değerindeki 14 adet iş makinesinin ilçe şefliklerine teslim töreni gerçekleştirildi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki hizmet kalitesini arttırmak amacıyla araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, bünyesine toplam maliyeti 3 Milyon Türk Lirası olan 14 adet daha kazıcı-yükleyici iş makinesini dahil etti. İl genelinde yürütülen altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere alınan yeni araçların MASKİ İlçe Şefliklerine teslimi, Kırtık Şantiyesi´nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene; MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Burak Aslay, daire başkanları, Büyükşehir Belediyesi ilçe koordinatörleri ve MASKİ şefleri katıldı.

?Hizmet kervanımız devam ediyor?

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ Genel Müdürlüğü´nün kesintisiz hizmet sağlamak ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltebilmek amacıyla hizmet kervanına devam ettiğini belirterek, ?MASKİ Genel Müdürlüğü olarak amacımız hemşerilerimize Manisa´da yaşamanın ayrıcalığını tattırabilmektir. Yeni iş makinelerimiz ile olası arızalara daha çabuk müdahale edebileceğiz. Şimdiye kadar aynı anda birden çok arıza yaşandığında yakın ilçelerimizden iş makinesi temini yoluna gidiliyordu. Bu da müdahale süresinin uzamasına ve zaman kaybına neden oluyordu. Bütün bu sıkıntıları ortadan kaldıracak ve hizmet akışımızı hızlandıracak olan bu makinelerimizi halkımızın hizmetine sunmaktan son derece mutluyuz. İlçelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Her konuda olduğu gibi bu konuda da bizden desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cengiz Ergün´e, hem bir Manisalı olarak hem de MASKİ Genel Müdürü olarak şükranlarımı sunuyorum. Hizmet sevdasıyla 17 ilçemiz için yılmak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz? dedi.



Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 28.07.2017 17:42:16 566 0

Tarih: 28.07.2017 17:42
Haberi Sesli Oku
11.04.2025 16:56:00