Tarih: 09.01.2014 10:18

Saruhanlı'ya Yeni Bir Tesis

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı İlçesinde 3 ay önce temeli atılan 200 kişilik kapalı spor salonunun kaba inşaatı tamamlandı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle yapımına başladıkları Kapalı Spor Salonu’nun kaba inşaatının tamamlandığını belirtti.

Saruhanlı 4 yıldır hizmet veren sosyal ve sportif aktivite merkezi bölgesinde yapılan salonda voleybol ve basketbolun yanı diğer sportif etkinlilerin de icra edilebileceğini ifade eden Yaralı, şunları kaydetti:

“1 milyon 47 bin 600 lira bütçeli “Kapalı Spor Salonu” projemiz Zafer Kalkınma Ajansı’ndan 449 bin 944 lira mali destek almaya hak kazanmıştı. Bu manda salonu maliyetinin yüzde 43’ünü Zafer Kalkınma Ajansı, yüzde 47’sini de belediye olarak biz karşılıyoruz.

Bu noktada ilçemizde her türlü hava şartlarında spor aktivitelerinin yapılabileceği bir tesis oluşturuyoruz. Sosyal donatı alanlarının çok sınırlı olduğu ilçemizde bu proje ile gençlerin takım çalışması, rekabet, liderlik, disiplin ruhunu kazanmasını ve beden terbiyesini geliştirerek onların zararlı alışkanlardan uzak durmalarını sağlayacağız” dedi.

Başkan Yaralı, birkaç ay içinde açılışını yapacakları tesisi gençlere hediye edeceklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —