SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin aralarında Saruhanlı´nın da bulunduğu 17 ilçenin tamamına yaydığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, tamamlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Saruhanlı´da Uğur Mumcu Parkı içerisinde yapımı devam eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi´nin yapımında son aşamaya gelindi.

Yapımı devam eden merkezde incelemelerde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, merkezin kısa zaman içerisinde faaliyetlerine başlayacağını söyledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Merkezde birçok mahallede hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerini ilçelerde de yaygınlaştırıyor. Çocukların gelişimine katkı sağlayan Çocuk Kültür Merkezi´nin bir yenisi daha Saruhanlı da yapılıyor. 

İlçede bulunan Uğur Mumcu Parkı içerisinde yapımı devam eden çocuk merkezini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, İlçe Koordinatörü Hakan Ulak´tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Uzun´a incelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci´de eşlik etti. 

-Çocuk Merkezlerine İlgi Büyük- 

İlçelerde hayata geçirdikleri Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerine ilginin yoğun olduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uzun, ?Bu merkezlerde 04-12 yaş arasındaki çocuklarımız alanlarında uzman eğitimciler tarafından değişik branşlarda eğitimlerini alabilecekler. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün talimatları doğrultusunda geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve eğitime imkânlarımız doğrultusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz? şeklinde konuştu.



İzmir'de patlama: Ev yıkıldı, yaralılar var

Saruhanlı’da Her Yaşta Akıl Oyunları Başlıyor!

Yunusemre'nin sultanlarından yeni sezonun ilk galibiyeti

Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

Çiftlik Kadın Yaşam Merkezi’nde kurslar başladı

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 29.12.2015 16:31:16 606 0
Tarih: 29.12.2015 16:31 Güncelleme: 29.12.2015 16:31
Haberi Sesli Oku