SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Belediye Başkan Vekili Eşref Doğrukıran´ı makamında konuk etti. Başkan Ergün, Saruhanlı ilçesinde yapılacak olan Saruhanlı belediye binası, büyükşehir belediyesi koordinasyon merkezi binası, MASKİ, MABEM ve MASMEK kurslarının yer aldığı hizmet binası için protokol imzaladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçelerde önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Başkan Cengiz Ergün, Saruhanlı´da hayata geçirilecek Saruhanlı Belediyesi ve büyükşehir belediyesi hizmet binası için Saruhanlı Belediyesi Başkan Vekili Eşref Doğrukıran ile protokol imzaladı. Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Saruhanlı Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan Bilgiç ve İsmail Ceylan ve meclis üyeleri katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Cengiz Ergün, ?Saruhanlı Belediyesi´ne tahsis edilmiş olan arazi üzerine ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak mutabakatıyla birlikte bir protokol imzalıyoruz. Mevcut Saruhanlı´nın merkezinde yer alan alanda yapılacak olan Saruhanlı Hizmet Binası ve ilçe koordinasyon binası MASKİ, MABEM ve MASMEK birimlerinin olacağı ve altında da kapalı otoparkın yer alacağı alan için projenin protokolünü gerçekleştiriyoruz. Kesin uygulama projeleriyle ilgili süreci bu protokolün ardından başlayacak. İhaleyle birlikte 3-4 ay içerisinde projelerin hazırlanmasının ardından yaz ortalarında temelini atmak istiyoruz. Değerli başkanımız Hüseyin Yaralı´nın da sağlığına kavuşmasıyla birlikte temel atma törenini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Saruhanlı´ya hayırlı olsun? dedi.
Saruhanlı için müjdeler vermeye devam eden Başkan Cengiz Ergün, ?Mevcut gençlik merkezlerimizi ve meydan düzenlemesini yapacağımız alanla ilgili kamulaştırma çalışmalarında da son noktaya geldik. Bir parselin dışında bütün kamulaştırma işlemlerimiz tamamlandı. 3 milyon liranın üzerinde bir miktarla bugüne kadarki mevcut alanda kamulaştırma çalışmalarına ayırdık. 1 parselin de ayrımını gerçekleştirmek suretiyle Saruhanlı´ya yapacağımız yatırıma başlamış olacağız? diye konuştu.
Başkan Cengiz Ergün, ?5 ilçemizde hazırladığımız ve hazırlıklarını 2 yıldan beri sürdürdüğümüz kavşak projelerimizin Saruhanlı ayağı da bizim için çok önemliydi. Turgutlu ve Alaşehir kavşaklarının onaylarının çıkmasının ardından Saruhanlı ilçemizin de onayını 1 aylık süre içerisinde bitirme noktasındayız. Kesin uygulama projeleri bitmiş durumda. Hemen yapım ihalesine çıkma noktasındayız. Saruhanlı için 3 tane önemli proje için ihaleye çıkma noktasındayız. Ayrıca Uğur Mumcu Parkı´nın da yapımı bu süreçte başlamış olacak. Saruhanlı için hayırlı uğurlu olsun. Başkanımız Sayın Hüseyin Yaralı´ya tekrar geçmiş olsun dileklerini ileterek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun? dedi.
Eşref Doğrukıran, ?Saruhanlı Milli Emlak Müdürlüğü´nün bizlere tahsis etmiş olduğu alanda Büyükşehir Belediyesi ile anlaşarak Saruhanlı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası adı altında bina yapılacak. 2 blok şeklinde yapılması planlanıyor. Saruhanlı Belediyesi´nin de yeni bina ihtiyacı da karşılanmış olacak. Büyükşehir belediyesi ile birlikte yapacağız. Hayırlı olmasını diliyorum? dedi.



Akhisar'da hurda deposunda yangın kontrol altına alındı

Akhisar'da hurda deposunda yangın kontrol altına alındı

Saruhanlı’nın Büyükbelen ve çay mevkiinde başlayan yangınlar ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede büyümeden kontrol altına alındı.

Saruhanlı’da Yangın…

Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti .

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü

Motosiklet ile kamyonetin çarpıştığı kazada, alev topuna dönen motosikletin sürücüsü feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

Motosiklet alev topuna döndü, sürücü yanarak hayatını kaybetti

Akhisar ve Köprübaşı ilçelerindeki orman yangınları kontrol altına alındı.

Köprübaşı ve Akhisar yangınları kontrol altına alındı

Manisa İl Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk için, kurumda görev değişikliği nedeniyle veda programı düzenlendi.

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu.

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu

Kütahya’nın Gediz İlçesine bağlı Yeşilçay köyünde yapılan yağmur duası çevre köylerinde büyük bir katılımıyla gerçekleştirildi.

GEDİZ YEŞİLÇAY KÖYÜNDE YAPILAN YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çınarobaspor, teknik direktörlüğe Musa Öz'ü getirdi.

Çınarobaspor'da Musa Öz dönemi

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde zirai alanda başlayan yangının ormana sıçraması sonrası devam eden yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Köprübaşı ilçesinde de orman yangını başladı

Alaşehir ilçesinde sürücüsünün farlarını açtığı otomobil seyir halindeyken birden alev alarak yandı. Yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Otomobil alev alev yandı

Yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor.

Kayıp yaşlı adamdan 4 gündür haber yok

Kamyonundaki arızayı kontrol etmek için aracından inen sürücü, bir başka kamyonun arkadan çarpması üzerine olay yerine hayatını kaybetti.

Kamyonundaki arızayı kontrol için inen sürücü başka bir kamyonun altında kaldı

Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 40 bin 892 sentetik ecza hapı ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Manisa’da jandarmadan uyuşturucuya darbe

Kadın arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs, kendisini asarak intihar etti.

Kadın arkadaşını öldürüp intihar etti

Bahçelerinin zarar gördüğünü düşünerek yangın yerine geldi

Bir asırdır antik kentte yaşayan Durmuş dedeyi zar zor ikna ettiler

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.02.2017 10:17:02 577 0

Tarih: 23.02.2017 10:17 Güncelleme: 23.02.2017 10:17
Haberi Sesli Oku
26.07.2025 17:03:00