SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Eğitim-Öğretim yılı başında yaptıkları bir çalışmayla ilçe merkezine uzak, öğretmenlerin ulaşım nedeni ile fazla tercih etmediği Çullugörece İlkokulu, Büyükbelen, Dilek, Azimli, Gökçeköy, ve Taşdibi Ortaokulları Saruhanlı´nın zorunlu hizmet bölgeleri olarak belirlendiğini söyledi.

Bakanlığın onaylaması ile adı geçen okulların boş kadrolarının tamamı iller arası atamada dolduğunu belirten Işık, şunları kaydetti; ?Artık ilçemizde çalışan öğretmen arkadaşım zorunlu hizmetini yapmak için il dışına gitmek zorunda kalmayacak. İlçemize iller arası atamada 47 öğretmenimiz tercih ederek bu okullarımız başta olmak üzere atanmışlardır. Meslektaşlarımız bu okullarında 7 yıl kalarak zorunlu hizmetlerini tamamlayacaklardır.

Bu da bizi sevindirmiştir. Zira bu okullarımız kadro boşluğundan ücretli- geçici çalışan öğretmenler ile dersler doldurulmaya çalışılmakta idi. Bu yeni kadrolar bu okullarımızın da akademik başarısını yükselteceğine inanıyoruz. İller arsı tayinde İlçemizden giden 12 öğretmenimiz olmuştur. İlçemiz ilimizde talep edilen, tercih edilen bir ilçe haline gelmiştir. Eğitim camiamız adına hayırlı olsun.?

   



Ferdi Zeyrek davası Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam ediliyor

Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 24.06.2015 17:43:23 1115 0
Tarih: 24.06.2015 17:43 Güncelleme: 24.06.2015 17:43
Haberi Sesli Oku