Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10867,27%-0,29
  • DOLAR

    32,17% -0,02
  • EURO

    35,01% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2450,23% -0,45
  • Ç. ALTIN

    3942,93% -1,40

Saruhanlı'nın Gençleri Şampiyonluğa Koşuyor

Saruhanlı

SARUHANLI - Manisa 19 yaşaltı takımlar liginde hiç yenilgi almadan yoluna devam eden Saruhanlı 19 yaşaltı takımı, bu yılda şampiyonluğa göz kırpıyor.

Manisa 19 yaşaltı takımlar liginde hiç yenilgi almadan yoluna devam eden Saruhanlı 19 yaşaltı takımı, bu yılda şampiyonluğa göz kırpıyor.

Takım Antrenörü Mutlu Çamlıyer, gazetecilere yaptığı açıklamada bu hafta deplasmanda karşı karşıya geldikleri Kırkağaç’ı 4-2 mağlup ederek namağlup unvanını korumayı başardıklarını kaydetti.

Bu yıl da şampiyon olmaları halinde kümede 5. Kez şampiyonluk coşkusu yaşayacaklarını dile getiren Çamlıyer, şöyle konuştu:

“Amacımız şampiyon olmak ve play of maçlarını geçip ilçemizi Türkiye şampiyonasında temsil etmek. Saruhanlı Belediye Spor olarak büyük bir camiayız, sporcu ordumuz yanında belde ve köy takımlarımızın da bize katılımlarla daha büyük bir aile olacağız.

Gücümüz daha da artacak. Bu doğrultuda çok çalışıyoruz. Çalışmalarımızın meyvelerini alıyoruz. Bize sınırsız destek veren başta Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Her şey Büyük Saruhanlı için.”



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor