SARUHANLI - Celal Bayar Üniversitesi Saruhanlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Tosun`un yerine Doç. Dr. Sabih Özer atandı.

Tosun, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Üniversitede Rektör seçimi yapılmasıyla yeni göreve gelen Rektöre kendi ekibiyle çalışması için 3,5 yıl görev yaptığı Saruhanlı Celal Bayar Yüksekokulunda ki müdürlükten süresi bitmemesine rağmen istifa ettiğini kaydetti.

Bundan sonraki hayatını Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliğinde öğretim görevlisi olarak sürdüreceğini ifade eden Tosun, “Yeni Müdürümüz Doçent Doktor Mehmet Sabih Özer beye görevinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Doçent Doktor Mehmet Sabih Özer ise görev süresince iyi bir dönem geçirdiği ve Yüksek Okulun gelişmesi için ciddi katkılar sağlamasından dolayı Tosun’a teşekkür ederek, şunları söyledi; “Bundan sonra sorumluluk bize düştü. Bu idari görevler rektörümüzün takdiriyle verilmiş olan görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Eksikleri de gidererek daha hayırlı hizmetler yapacağız.”

Saruhanlı Meslek Yüksekokulu’nda 400 öğrencinin öğretim gördüğünü, 12 öğretim görevlisinin ise eğitim verdiğini çok iyi bir idari ve akademik kadro yapısına sahip olunduğunu anımsatan Özer, okulda tek eksiğin binanın yetersiz ve fiziki koşullarının olmaması olduğunu söyledi.

-Özer Kimdir-

 Van İlinde Doğan Doç Dr. Sabih Özer Van teknik lisesi elektrik bölümünden 1986 yılında mezun oldu.  Elazığ Fırat Üniversitesi Kimya bölümünü 1991 yılında Mezun Oldu. 1992 yılında Yükseköğretim kurulumunu kazanarak doktora yamak için Fransa’ya gitti. 2000 yılına kadar çalışmalarını bitirip Manisa Celal bayar Üniversitesinde Fen ve Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünde göreve başladı. 14 yıl süren bu görevin ardından Celal Bayar Üniversitesi Rektörü değişimiyle Saruhanlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü olarak atandı.



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 10.12.2014 17:38:15 3492 0

Tarih: 10.12.2014 17:38
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00