SARUHANLI - Saruhanlı masterler Ege Masterler Liginin ikinci haftasında İshakçelebi`de Taraftarının önünde ilk maçına çıktı.

Altınırmak ile yaptığı maçı Saruhanlı Masterler 1-0 kaybetmesine rağmen, maça damgasını vuran Saruhanlı masterleri maçın başından sonuna kadar destekleyen taraftarı oldu.

Taraftarı ile bir bütün olmanın görüntüsünü sergileyen Saruhanlı masterler bu hafta sonu İzmir`e deplasmana gidiyor. Gaziemir masterler ile pazar günü saat 11.00 da Gaziemir de karşılaşacak olan Saruhanlı masterler bu maçın hazırlıklarını perşembe idmanında Olimpiyat spor ile İshakçelebi`de yaptıkları dostluk maçıyla tamamladı.

Saruhanlı Masterler Derneği Başkanı Aşkın Nehir gazetecilere yaptığı açıklamada, artık kendi evimizde taraftarımızla izlenilen buluşmanın gerçekleştiğini belirtti. Başkan Nehir Şunları sösledi; "Bizler Saruhanlı masterler olarak 40 yaşın üzerinde spora gönül vermiş, futbol oynamayı ve spor yapmayı seven, Ege Masterler liginde Saruhanlı`yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışan fedakâr ve gönüllü insanlarız. Amacımız bu ilerlemiş yaşımıza rağmen futbol sporunu yaparak, sağlıklı bir yaşam için her yaştan her insanın kendine göre sevdiği uygun bir spor dalını seçerek spora hayatlarında yer vermelerini isteriz.”

Saruhanlı masterler ailesi olarak her geçen gün biraz daha büyüdüklerini ifade eden Nehir, “Aramıza çok değerli, farklı mesleklerden yeni yeni arkadaşlarımız katılıyor. Sponsorlarımız artıyor. Bize olan destek ve sevgi her geçen gün çoğalıyor. Uyum içerisinde, iyi niyetli tam bir birlik beraberlik içeresinde olan, paylaşmayı bilen, centilmen bir ekibiz. Bizi destekleyen Kardelen gazetesi ve personeline, taraftarımıza, sponsorlarımıza, yönetim, üye ve futbolcularımıza, bu ekibin kurulmasında emeği olan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Ayrıca kendilerine sağlıklı ve başarılı günler diliyorum..." dedi.

Saruhanlı masterler Spor Derneğinin kurulmasında birçok gizli kahramanların olduğunu söyleyen genel Koordinatör İsmail Vatansever ise şöyle dedi; "Biz Saruhanlı masterleri oluşturmak için yola çıktığımızda şunu söylemiştik. Sen ya da ben olmayacak. “BİZ” olacağız demiştik. Amacımız her türlü iddia ve düşüncelerden uzak iyi niyetli olarak sadece spor yapmak, futbol oynamak demiştik. Geldiğimiz nokta da dediklerimizi aynen doğruluyoruz. Şöyle bir geriye bakarsak Dernek olmadan önceki ve sonraki duruşumuz ile görüntümüz hep aynı. Biz Saruhanlı Masterler Spor Derneği olarak amacı belli ve vizyonu olan bir ekibiz. Türkiye`de Masterler camiasında tanınan ve tanıyan, seven ve sevilen, yaptıklarımızla kamuoyunda saygı uyandıran bir dernek olduk. Çalışmalarımıza uyum içeresinde devam ediyoruz. Buda bizlere ayrıca mutluluk veriyor.

 Geçen hafta İshakçelebide yıllar sonra bir lig maçına çıkarak ,ilk kez çim sahalara tekrar dönerek taraftarımızın önünde futbol oynamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadık.Sanki yeniden doğmuş gibiydik.Taraftarımız maçın başından sonuna kadar desteğini hiç eksik etmedi.Takımı için faydalı örnek bir taraftar nasıl olması gerektiğini gençlerimiz herkese gösterdi.Küfürler ve kötü sözden uzak yaptıkları tezahürat ve söyledikleri marşlarıyla,alkışlarıyla bizlere moral vererek destek olan gençlerimize sonsuz teşekkür ediyorum.Maçta 1-0 yenildik ama maçtaki o harika görüntüler,dostluk ve kaynaşmalar,o güzel ortam maç öncesi v e sonrasıyla her futbolseverin arzu ettiği yaşaması gereken bir atmosferdi.

 Bu hafta Gaziemir`den puan yada puanlarla döneceğimizi ümit ediyorum. "



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.11.2014 11:48:49 1145 0

Tarih: 01.11.2014 11:48

Haberi Sesli Oku