SARUHANLI - Ege masterler derbisinde Saruhanlı Masterler Spor Derneği futbol takımı Saruhanlı masterler 5. hafta deplasman da ligin güçlü ve tecrübeli ekibi Manisa 1965 masterler ile karşılaştı.

Manisa Fikri Bayrıl Sahasında oynanan maçı Saruhanlı masterler Boliç Yılmaz (pen.) ve Yıldıray`ın golleriyle 2-1 kazandı. Manisa 1965 masterlerin tek golü Hayro`dan geldi. Çekişmeli ve seyir zevki güzel geçen maçta her iki takımda derbiye yakışır futbollarını ve centilmenliklerini sahaya yansıttılar.
5. hafta sonunda Saruhanlı masterler puan cetvelinde 1 galibiyet, 4 mağlubiyet, -6 averaj ve 3 puanla 8. sırada bulunuyor.1 haftayı bay geçen manisa 1965 masterler ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 6 averaj ve 6 puanla 6. sırada bulunmakta.
Önümüzdeki hafta Manisa 1965 İzmir de Balçova ile karşılaşırken, Saruhanlı masterler ishakçelebi de ligin güçlü ekibi Bostanlı masterleri konuk edecek.
Bornova Belediyesi 2014-2015 Ata Albayrak Ege Masterler liginin 5. Haftasında ilk galibiyeti almanın sevinci içinde olduklarını söyleyen Genel Koordinatör İsmail Vatansever sözlerine şöyle devam etti; "Saruhanlı masterler olarak bize ilk galibiyetimizi almak deplasmanda böyle bir derbi maçta nasip oldu. Yüreklerini ortaya koyarak haklı bir galibiyet alan takım arkadaşlarımı bende yürekten kutluyorum. Manisa 1965 masterleri’de misafirperverliklerinden ve centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Aldığımız bu üç puanın bizim için bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Gollerimizin ve galibiyetlerimizin devamı gelir inşallah..."

Topladığı 9 puan ile sıralamada 2. sırada bulunan ligin güçlü ekibi Karşıyaka Bostanlı masterler ile oynayacakları bu zorlu müsabakada taraftarları da görmek istediklerini ifade eden Dernek Başkanı Aşkın Nehir ise duygularını şu ifadelerle anlattı; "Yakılan bu ateşe biz yüreklerimizi attık. Yanmaya, koşmaya, coşmaya hazırız biz. Bu galibiyet bizim için üç puandan da öte. Arkadaşlarımı candan kutluyorum. Yokluklar içinde neler yapılabileceğini gösterdiler. İlk puanımızı aldık gerisi de gelecektir inşallah. Taraftarımızı bu hafta sonu İshakçelebi`ye Bostanlı maçına bekliyoruz."



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 18.11.2014 17:55:15 694 0

Tarih: 18.11.2014 17:55

Haberi Sesli Oku