Anahtar Kelimeler: SARUHANLILI ESNAFLAR ' DEVAM

SARUHANLILI ESNAFLAR ALİ KAN'LA DEVAM DEDİ

SARUHANLI - Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, 56. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçildi.

Saruhanlı Belediyesi Mustafa Erdoğan Yetenç Sosyal Tesislerinde gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanvekili ve Alaşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çataldere seçildi. 

Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda güven tazeleyen Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, genel kurulda yaptığı konuşmada katılan herkese teşekkür etti. Kan, “1 Ağustos 2021 tarihinde üyelerimizin destekleriyle başkanlığa seçildik. Kooperatifimizin ortak sayısı 799’u gösteriyordu. Bugün itibariyle 304 artarak bin 103 sayına ulaştık. Amacımız Saruhanlı esnafına bu hazine yardımlarından daha fazla faydalanmasını sağlamak. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Göreve geldiğimizde kooperatifimizin finansman hacmi 58 milyon liraydı. 2022 yılı sonunda toplam finansmanımız 129 milyon lira artışla 187 milyon liraya yükselmiştir. Takip oranımız yüzde 5-6 civarındadır. Takip oranımızın bu kadar düşük olması ortaklarımızın borçlarını zamanında ödemesiyle olmuştur. Genel kurulumuz esnaflarımıza tekrar hayırlı olsun” dedi. 

Divan başkanlığını yapan Alaşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çataldere, Saruhanlı’daki esnaf kooperatifinin Türkiye’deki bin kooperatif arasında birinci derece risk grubunda bulunduğunu 500 bin liraya kadar verdiğini söyledi. Bu krediyi her kooperatifin veremediğini belirten Çataldere, Ali Kan başkanlığındaki Saruhanlı Esnaf Kooperatifi’nin bunu verdiğini kaydetti, takip oranının Türkiye’deki kooperatiflerin altında olmasının önemli olduğunu bununda Saruhanlı esnafının borcuna sadık olduğunu gösterdiğini vurguladı. Çataldere, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. 

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan’ın yönetim kurulu listesinde Arif Bilek, Ramazan Uzundal, Recep Kavazoğlu ve Kürşad Coşkun yer aldı.



Saruhanlı Belediyesi 2026' Yılının İlk Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Akhisar’da'da feci kaza: İşçiler asansör boşluğuna düştü

Saruhanlı'daki açılışta konuşan Özgür Özel: "Artık bu kutuplaşmadan çıkmamız lazım"

Midibüsün çarptığı genç kadın yaşamını yitirdi

Manisa’da Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Salihli’nin yıldız judocuları il birinciliğinde madalyaları topladı

Özgür Özel Saruhanlı'da

CHP Genel Başkanı Özel: "Suriye'deki istikrarsızlığın kimseye faydası yok"

Midibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti

Kayıp Elif olayında yeni gelişme: Gözaltına alınan sevgili ve arkadaşı adli kontrolle serbest kaldı

Avda kuzeninin silahından çıkan saçmalarla öldü

Sena Nur Doğan cinayetinde şok detaylar

Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Saruhanlı’da 34 bin 890 hapla yakalandı

Silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Dijital dünyada sosyalleşen ergenleri bekleyen riskler var

Manisa’da yılbaşı denetiminde aranan 14 şahıs yakalandı

Eski Ak Partili kadın yönetici evinde ölü bulundu

2 aylık bebeğin şüpheli ölümüne ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Sarıgöl’de 2025 yılı üzümleri dalında bekletip 2026'nın ilk günü hediye etti

Okul çıkışı sokak köpeklerinin saldırdığı Davut, yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 26.01.2023 09:51:00 965 0
Tarih: 26.01.2023 09:51 Güncelleme: 26.01.2023 10:04
Haberi Sesli Oku