Saruhanlılı çiftçiler rahat edecek! Traktörleri artık yüzmeyecek…
Saruhanlı Belediyesi, Kumçay Irmağı’nın Nuriye Ovası’ndan geçen noktada üreticilerin arazilerine güvenle ulaşabilmesi için mini bir köprü inşa etti.
Saruhanlı Belediyesi tarıma destek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye, çiftçilerin arazilerine rahat ve güvenli ulaşabilmesi için Kumçay Irmağı üzerinde önemli bir projeyi hayata geçirdi.
Belediye ekipleri, çay yatağına suyun akışını sağlayacak boruları döşeyip üzerine beton kaplayarak mini bir köprü inşa etti. Bu sayede üreticiler, traktörlerini ve diğer tarım araçlarını suyun içinden geçirme zorunluluğu olmadan köprü üzerinden güvenle arazilerine taşıyabilecek.
Saruhanlı Belediyesinden yapılan açıklamada, “Üreticimizin emeğini kolaylaştırmak, tarıma destek olmak için çalışmaya devam ediyoruz.” denildi.