Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10449,30%0,55
  • DOLAR

    32,70% 1,33
  • EURO

    34,96% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2449,71% 2,47
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Saruhanlılı Muhtarlar Vestel A.Ş´yi Gezdi

Saruhanlılı Muhtarlar Vestel A.Ş´yi Gezdi

Saruhanlı´daki mahalle muhtarları, Saruhanlı Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında Zorlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Vestel A.Ş´nin Manisa Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerini gezerek burada yerli ve milli imkânlarla üretil

SARUHANLI - Saruhanlı´daki mahalle muhtarları, Saruhanlı Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında Zorlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Vestel A.Ş´nin Manisa Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerini gezerek burada yerli ve milli imkânlarla üretilen ürünleri incelediler.
Telefon, televizyon, çamaşır makinesi ve buzdolaplarının üretildiği dev fabrikaları dolaşarak yetkililerden bilgi alan Muhtarlar, tesisleri hayranlıkla inceledi.
Mahalle muhtarları, üretim sahasındaki incelemelerinin ardından Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Erdal Haspolat ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Haspolat, burada yaptığı konuşmada Vestel olarak yurtdışında üretilen yabancı markalardan daha kaliteli ürünler üretip cazip fiyatlarda piyasaya sunduklarını, bu nedenle vatandaşların yüklü paralar verip yabancı markalı ürünleri satın almak yerine, yerli ürünleri tercih etmeleri önerisinde bulundu.
Muhtarlar ise Zorlu Holding´in sadece Manisa için değil, Türkiye için önemli bir firma olduğunu ifade ederek, " Vestel´i bugün yakından görme ve tanıma fırsatımız oldu. Üretim tesislerini gezdik. Gördük ve anladık ki Vestel bir dünya devi olmuş. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da başarılı ve saygın bir iş adamı kimliğini koruyarak memleketi ve milleti için büyük yatırımlar yapıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz"
Muhtarlar, organize edilen gezi nedeniyle Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´ya da ayrıca teşekkür etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor