Anahtar Kelimeler: 0

Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi Başladı…

BAŞKAN ERGÜN SARUHANLILI KADINLARI AĞIRLADI

 

MANİSA - Manisa Belediyesi'nin, başlattığı Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesiyle, Saruhanlılı bayanlar Manisa'da ağırlandı.

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi, Manisa Belediyesi'nin desteğiyle başlattığı Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi kapsamında Saruhanlılı bayanları Manisa'da ağırladı.

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi, Haydi Kadınlar Manisa'ya adlı sosyal projenin startını verdi. Manisa Belediyesi'nin desteğiyle her hafta farklı ilçelerden bayanlara Manisa'yı tanıtıcı geziler düzenleyecek olan Kadın Meclisi'nin ilk konuğu Saruhanlı'da yaşayan bayanlar oldu.

 

Sabah saatlerinde Manisa'ya gelerek kentin çeşitli tarihi mekanları ile Manisa Belediyesi'nin hizmet merkezlerini gezen bayanlar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu tarafından karşılanan bayanlar ilk olarak Niobe ve Mevlevihane'yi ziyaret ederek, tarihi Ulu Camii'nde incelemelerde bulundu. Bayanlara Belediye Meclis Üyesi Süha Akyüz'ün eşi Canan Akyüz tarafından tarihe yönelik bilgiler verildi. Gezi esnasında oldukça keyifli vakit geçiren Saruhanlılı bayanlar Akyüz'e çeşitli sorular sorarak tarih konusunda bilgilendiler.

 

ÇANAKKALE ŞEHITLERI ANITI'NDA DUYGUSAL ANLAR

 

Manisa gezisinin duraklarından biri olan ve geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı görkemli törenle açılışı gerçekleştirilen Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Sergi Salonu, bayanlar tarafından büyük bir ilgiyle incelendi. Anıtta bayanları Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu karşıladı. Sergi salonunun büyük bir merakla gezen bayanlar, diorama salonunda da yetkili tarafından bilgilendirildiler. Çanakkale Savaşı'nda şehit düşen kahraman askerlerimizi rahmetle anan bayanlar, böylesi önemli eseri yaparak, tarihimizi gelecek kuşaklara aktarma imkanı tanıyan Manisa Belediyesi'ni tebrik etti. Ziyaret sonunda bayanlara Çanakkale Savaşı'nı anlatan çocuk kitapları armağan edildi.

 

BAŞKAN ERGÜN'DEN KADIN MECLISI'NE ÖVGÜ

 

Oldukça yoğun bir programla Manisa'yı gezen Saruhanlılı bayanlar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Taylan Restoran'da düzenlenen öğle yemeğinde ağırlandı. Yemeğe Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu Cem Çöllü ve Hasan Eryılmaz ile Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün de katıldı. Yemek öncesi bayanlar Başkan Ergün'e gergef ile işlenmiş üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi bulunan çerçeve hediye etti. Başkan Ergün, el emeği hediyeden dolayı bayanlara teşekkür etti. Yemekte 'Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'ni hayata geçiren Kadın Meclisi'ne teşekkür eden Başkan Ergün, projenin başarıya ulaşması için Manisa Belediyesi olarak projeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Manisa'nın değişimini ilçelerde yaşayan vatandaşlara yerinde inceleme fırsatı verdikleri için Kadın Meclisi'ne teşekkür eden Başkan Ergün, Saruhanlı'dan gelen misafirlerin en iyi şekilde ağırlanmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

 

"SARUHANLILI BAYANLAR MANİSA'NIN DEĞİŞİMİNE ORTAK OLDU"

 

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı'dan gelen misafirlere 'hoşgeldiniz' diyerek başladığı konuşmasında, "Bildiğiniz üzere Manisa büyükşehir oldu. Bu anlamda sadece merkeze değil, büyükşehir yasası kapsamında ilçelerimize de hizmet götüreceğiz. Bu anlamda Kent Konseyi Kadın Meclisi'miz güzel bir projeyi başlatarak, ilçelerde Manisa merkezi tanımayan, hizmetlerimizi görme fırsatı bulamayan bayanlarımızı her hafta kentimizde ağırlamaya başladı. Biz de Manisa Belediyesi olarak kanunlar gereği Kadın Meclisimiz'in her türlü etkinliğine katkı sunmaktayız" dedi.

 

Bayanların, "Manisa Değişiyor" sloganı çerçevesinde yapılan hizmetleri yerinde inceleme fırsatı bulduğunu belirten Başkan Ergün, şöyle devam etti: "Manisa halkın yapmış olduğumuz hizmetleri yerinde görerek, ailelerimizin, gençlerimizin mutluluğuna ortak olduğunuzu düşünüyorum. Amacımız elbette halkımıza yakışan en iyi hizmeti yapmaktır. İnşallah sokaklarda, caddelerde gördüğünüz güzellikleri, hizmet merkezlerimizi ilçelerimizde de gerçekleştireceğiz. Ayrıca bugün sabah saatlerinde başlayan gezilerden sonra oldukça keyifli vakit geçirdiğiniz ve olumlu düşüncelerle Manisa'dan ayrılacak olduğunuzu bana ilettiler. Bunlar bizim için çok önemli. Son olarak bu güzel projeyi hazırlayarak sizleri bizlerle buluşturan Kadın Meclisi'nin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum."

 

HER HAFTA BIR İLÇE AĞIRLANACAK

 

'Haydi Kadınlar Manisa'ya' adlı projeye destek veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu da, davetlerine katılan bayanlara teşekkür ederek, şöyle konuştu: "Proje kapsamındaki ilk davetlimiz Saruhanlı ilçemizdeki bayanlarımız oldu. Biz bu projeyi değerli başkanımızın desteği ile yürütüyoruz. Her hafta bir ilçemizden bayan heyetini kentimizde ağırlayacak, Manisamız'ın güzelliklerini, Manisa Belediyemiz'in hizmetlerini onlarla paylaşacağız. Bayanlarımızın kentimizden memnuniyetle ayrılmaları için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda her konuda olduğu gibi bu konuda da Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün büyük desteğini aldık. Huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum."

 

Saruhanlılı bayanlar, öğle yemeğinin ardından Atatürk Gençlik Merkezi ile Laleli Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde ağırlandı.

 

Haber Merkezi



Şehzadeler ilçesi Karaoğlanlı Mahallesi menşeli, "Altınbaş Kavunu" olarak bilinen kavun kendine has özellikleriyle öne çıkıyor.

Manisa'da Altınbaş Kavununda hasat başladı

18 yaşındaki Afgan uyruklu genç bir kadın, evinde yakınları tarafından ölü bulundu.

Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu

Kütahya’nın Gediz İlçesinde bu yıl 21. Düzenlenen Tarhana Festivali görkemli bir törenle açıldı.

21. GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI

Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birlik ve beraberlik yemeğine katılım yoğun oldu.

GEDİZ AKÇAALANLILAR BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE 3. KEZ BULUŞTU

Kazara sürücü anne ile çocuğu yaralandı.

Trafik kazası: 14 yaşındaki kızı hayatını kaybetti

Boşandığı eşiyle aynı evde yaşayan kadın, eski kocası tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Bir kadın, boşandığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Dikkatsizlik sonucu iki araç kavşakta çarpıştı.

Kavşakta çarpışan iki otomobil hurdaya döndü: 5 yaralı

Yeni düğün yapan teknik direktör Hüseyin Cumhur Acar'dan haber alamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’nın Bedeller Mahallesi sakinlerinden ALİ KOYUNCU vefat etti.

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Solunum yetersizliği nedeniyle 3 gündür yoğun bakımda olan CHP'nin eski Genel Başkanı Altan Öymen, hayatını kaybetti.

Altan Öymen hayatını kaybetti

Jhon Duran'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin ayrılık ihtimali yükselmişti.

Fenerbahçe'ye piyango vurdu! Yıldız oyuncuya öyle bir talip çıktı ki...

Son dakika... Murat Çalık hastanenin 1. katından 11.katına alındı.

Murat Çalık hakkında şoke eden karar!

bir süredir mücadele ettiği hastalık sonucu vefat eden eski belediye başkanlarından Muhittin Dalgıç’ın kardeşi Zahir Dalgıç toprağa verildi.

Zahir Dalgıç son yolculuğuna uğurlandı

Yuntdağı Ortaköy’de düzenlenen turnuvaya 14 ilden yaklaşık 500 sporcu katıldı.

Tekvando kulüplerarası minikler turnuvası başladı

Beyaz eşya alışverişi yapan onlarca vatandaş mağdur: Mağaza kapalı, ürünler ortada yok

Düğün arifesinde büyük şok: Ürün de yok muhatap da

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 8.04.2013 17:20:38 481 0

Tarih: 08.04.2013 17:20 Güncelleme: 08.04.2013 17:20
Haberi Sesli Oku
21.07.2025 11:49:00