Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10680%-0,82
  • DOLAR

    32,97% 0,33
  • EURO

    35,31% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2453,58% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00

Saruhanlılı Çiçekçiler 14 Şubat´a Hazır

Saruhanlılı Çiçekçiler 14 Şubat´a Hazır

Saruhanlı´da Salı günü kutlanacak olan 14 Şubat Sevgililer günü olan bu gün için birçok sektör gibi çiçekçi esnafı da hazırlıklarını yoğun bir şekilde tamamladı.

SARUHANLI - Saruhanlı´da Salı günü kutlanacak olan 14 Şubat Sevgililer günü olan bu gün için birçok sektör gibi çiçekçi esnafı da hazırlıklarını yoğun bir şekilde tamamladı.

Günler öncesinden eksiklerini gideren ve müşterilerine en iyi hizmeti vermek isteyen Saruhanlılı çiçekçiler müşterini beklemeye başladı.

14 Şubat gibi özel günlerin küçük esnaflar için umut kapısı olduğunu ve işlerin bu günlerde arttığını belirten Saruhanlı´da uzun yıllardır çiçekçilik yapan Hüseyin Pekkaraca ?Tüm çiçekçiler özellikle 14 Şubat Sevgililer gününe ayrı bir önem vermektedir. Hazırlıklarımızı günler öncesinden tamamladık, sevgililer gününe özel hediyelikleri hazırladık. Şimdi sevgililerine, sevgisini gösterecek müşterilerimizi bekliyoruz. Biz Sevgiliye en güzel ?GÜL´ dür diyoruz. Günümüzde insanların büyük bir kısmı ekonomik sıkıntı çekiyor. Fiyatlarımız çok uygun. Her bütçeye göre çiçek ve hediyeliklerimiz var. Sevgililer Gününe özel başlattığımız kampanyalarımız var. Bu günde insanlarımıza sevgilisi için bütçesine uygun hediye alma imkânı sunuyoruz.? dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor