Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    34,05% 0,14
  • EURO

    38,03% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2833,28% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,00

Saruhanlılı AK Gençlik Referanduma Start Verdi

Saruhanlılı AK Gençlik Referanduma Start Verdi

Saruhanlı AK Parti Gençlik Kolları yönetimi Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Esme Özbağ başkanlığına bir araya geldi.

SARUHANLI - Saruhanlı AK Parti Gençlik Kolları yönetimi Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Esme Özbağ başkanlığına bir araya geldi.

Sultan Kafe´de gerçekleşen toplantıya, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Esme Özbağ, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sami Bakkal, yönetim kurulları ve sandık görevlileri katıldı.

Toplantının ardında AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Sami Bakkal Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, önümüzdeki aylarda başkanlık sistemiyle ilgili gerçekleştirilen yeni anayasa değişikliği hakkında yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında görüşmeler yaptıklarını, toplantının kendileri için çok verimli geçtiğini kaydetti.

?Ulaşılmadık Genç Bırakmayacağız?

Bakkal, şöyle dedi; Saruhanlı Gençlik Kolları olarak olası bir referandum için hazırız ve ilk günkü aşkla coşkuyla çalışıyoruz. Bunu da Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Esme Özbağ´a belirttik. Ülkemizin ve Milletimizin geleceğinde bir dönüm noktası olarak gördüğümüz Anayasa değişikliği ve olası referandum için bütün bunları sevgili vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. Bu konu parti meselesi değildir. Ancak ?usul ve üslup hatası? yapmamak için İl Gençlik kolları Başkanımız Ender Gök ile birlikte çalışma usul ve esasları görüştüğümüz verimli bir toplantı geçekleştirdik. Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşundan bu yana görev almış tüm kardeşlerimiz ile birlikte referandumda ev ev, mahalle mahalle gezerek Saruhanlı´da birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Referandum sürecinde Gençlik Kolları olarak ulaşılmadık genç bırakmayacağız. Bunun için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz?



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor