SARUHANLI - 2014-2015 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile giren ayrıca altyapıdan yetişen oyuncuları üst yapıya monte ederek tüm Manisa spor camiasının takdirini alan Saruhanlı belediyespor bu hafta kendi sahasında Kırkağaç Acar İdman Yurduspor'u konuk etti.

Maça hızlı başlayan Saruhanlı Belediyespor daha maçın başında takımın gol makinası Şerif'in attığı gol ile 1-0 öne geçti.

Maçın 25 dakikasında Kırkağaç takım kaptanın Yunus'un kırmızı kart görmesi ile hâkimiyeti tamamen ele alan Saruhanlı Belediyespor genç oyuncuları Samet Urtekin'in kaydettiği gol ile maçı 2-0 kazanmasını bildi.

Grupta Çepnilerespor ve Muradiyespor'un çekilmesi ile takım sayısının azaldığı ligde Saruhanlı Belediyespor, Donatımspor ve Horozköyspor ile şampiyonluk yarışına devam ettiğini belirten Saruhanlı Belediyespor teknik sorumlusu Mutlu Çamlıyer, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Saruhanlı Belediyespor olarak amacımız lig de ilk iki sırada sezonu bitirmek. Genç oyuncularımız ile birlikte çok çalışıyoruz. Kırkağaç müsabakasına da çok iyi konsantre olmuş bir takım hüviyetinde çıkarak çok istekli bir maç ortaya koyduk. Golü erken bulmamız ve rakibin erken 10 kişi kalması bizi rahatlattı. Galip geldiğimiz için mutluyuz.”



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 16.01.2015 10:18:25 0
Tarih: 16.01.2015 10:18 Güncelleme: 16.01.2015 10:18
Haberi Sesli Oku