SARUHANLI - Saruhanlı‘da, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergâhları ile dağılma mahallerinin belirlendiği toplantı Saruhanlı Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Garnizon Komutanı Serhat Karakuş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Muzaffer Ay, Sivil Toplum Kuruluşu başkanları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Toplantıda alınan karar doğrultusunda, toplantı ve gösteri yürüyüşleri güzergâhları ve dağılma mahallerinin yerleriyle ilgili yapılan açıklamada, 2015 Yılında Saruhanlı İlçesinde Yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergâhları, dağılma mahalleri, toplantı ve gösteri yürüyüşüne ilişkin çağrı ve propaganda amacıyla pankart ve afiş asılacak yerler 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. Maddesi uyarınca belirlenmiştir” denildi.

Buna göre Asıl Plan, toplantı ve gösteri güzergâhın toplanma mahalli: İstasyon Mahallesi, Yedi Eylül Caddesi ve Gazi Osman Paşa Caddesinin kesiştiği İstasyon kavşağı ilk toplanma bölgesi. Yürüyüş Güzergâhı: İstasyon Kavşağından hareketle Yedi Eylül caddesi, Atatürk Caddesini takip ederek park sokak sonunda Atatürk meydanında son bulacaktır. Miting Alanı: Atatürk mahallesinde bulunan park sokak sonunda bulunan Atatürk meydanı miting alanı olarak kullanılacak ve ilgili konuşmalar burada yapılacaktır. Konuşma Bitiminde: Toplantıya katılan kalabalık buradan Hükümet Caddesi, Hürriyet Caddesi, Ali Şanlı Er Caddesi, Park Sokak, Özdemirler Sokak ve Zafer Sokak istikametlerine dağılacaktır. Yapılacak Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü ile ilgili olarak hazırlanan Afiş, Pankart vb. Yerler: İstasyon Parkı, Yedi Eylül Caddesi, Denizbank Civarı Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Cengiz Topel Caddesi Girişi, Kanal Sokak, Kurtuluş Kahveleri Civarı ve Yılmaz kahvehaneleri.

Alternatif Plan; Toplantı ve gösteri yürüyüşü için toplanma bölgesi: İlçenin istasyon mahallesi, Yedi Eylül Caddesi ve Gazi Osman Paşa Caddesinin kesiştiği İstasyon kavşağı ilk toplanma bölgesi. Yürüyüş Güzergahı: İstasyon Kavşağından Hareketle Yedi Eylül Caddesini takip ederek bu caddenin sonunda Cumhuriyet meydanında son bulacaktır. Miting Alanı: Yedi Eylül Caddesinin sonundaki Cumhuriyet başlangıcındaki Cumhuriyet Meydanı miting alanı olarak kullanılacak ve ilgili konuşmalar burada yapılacaktır. Konuşma Bitiminde: Toplantıya katılan kalabalık buradan Yedi Eylül Caddesi, Gazi Osman Paşa Caddesi, Fabrika Sokak, Yaralılar Sokak ve Gürbüz İpek Sokak istikametlerine dağılacaktır. Yapılacak Toplantı ve gösteri Yürüyüşü İle ilgili olarak hazırlanan afiş, pankart vb. Asılacak yerler: İstasyon Parkı Yedi Eylül Caddesi, Denizbank civarı, Cumhuriyet Meydanı, Cengiz Topel Caddesi girişi, Kanal Sokak, Kurtuluş Kahvehaneleri civarı ve Yılmaz Kahvehaneleri.



Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 29.01.2015 16:42:16 1232 0

Tarih: 29.01.2015 16:42

Haberi Sesli Oku