Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10680,90%1,85
  • DOLAR

    32,96% 0,40
  • EURO

    35,27% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2463,15% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3954,72% 0,00

Saruhanlı ‘da Tiyatro Kursu Açılıyor

Saruhanlı ‘da Tiyatro Kursu Açılıyor

SARUHANLI - Saruhanlı'da, Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü,Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Saruhanlı Belediyesi işbirliğinde Tiyatro Kursu açılacak.

SARUHANLI - Saruhanlı'da, Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Saruhanlı Belediyesi işbirliğinde Tiyatro Kursu açılacak.

Kayıtları tamamlanan tiyatro kursunun planlanması için Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda planlama ile ilgili toplantı yapıldı.

Toplantıya Tiyatro Sanatçısı Tayfun Şengöz, Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel, Saruhanlı halk Eğitim Müdürü Mehmet Yüksek ve kursa başvuruda bulunanlar katıldı.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel, Tiyatro kursu açmalarındaki amaçlarının gençleri sanata yöneltmek ve boş vakitlerini değerlendirerek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu. Bununla birlikte temiz bir toplumun oluşmasındaki yükümlülüklerini yerine getirdiklerini kaydetti.

Tiyatro Sanatçısı Tayfun Şengöz ise, gençlerin bu tiyatro kursunun yetenekli kursiyerlere iş istihdamı sağlayabileceğini söyledi.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor