SARUHANLI - Saruhanlı İlçesi?nde bu sabah saat 08.00 itibarı ile vatandaşlar oy vermek için sandık başına gitmeye başladı.

Genç yaşlı 18 yaşını doldurmuş olan herkesin oy kullandığı bu gün oy kullanılan okullarda ilginç manzaralarla karşılaşmak mümkün.

Kalabalık olmadan oylarını kullanmak isteyen engellilerin, sandık başlarına erken gittikleri gözlendi. Ortopedik engelliler, yürüme güçlüğü çeken yaşlılar ve görme engelliler, binaların üst katlarında bulunan sandıklara ulaşmak için merdivenleri çıkmakta hayli zorlandı. Engellilere yakınları ve sandık görevlileri yardımcı oldu.

Bedensel Engelli ve Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Latif Aydemir (38),Saruhanlı Yılmaz Mahallesi Şehit Mustafa Sonkaya İlkokulu ikinci katındaki 1126 nolu sandıkta oyunu kullandı. Aydemir?e yakınları sandalye üzerine oturtarak kucaklayıp oy kullandırdılar. Dernek Başkanı Aydemir AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumlarda hizmet alımı yaptıkları sırada bu tür zorluklarla sıkça karşılaştıklarını, bu günde oy sandığının birinci kat varken niçin ikinci kat kullanıldığını bir anlam veremediğini söyledi.

Aynı sandıkta oy kullanan Zühre Aydemir (83)?de yakınlarının yardımıyla sandık başına gittiği gözlendi.    



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.06.2015 19:09:47 1363 0

Tarih: 07.06.2015 19:09
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri
19.04.2025 16:20:00