SARUHANLI - 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesi Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Erdinç Karaköse, Saruhanlı'da partililerle bir araya geldi.

Saruhanlı MHP İlçe teşkilatında kendisini karşılayan ilçe başkanı Mustafa Güvenç, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelen Karaköse uzun süre sohbet etti.

Erdinç Karaköse burada yaptığı konuşmada, Manisa'ya çok güzel hizmetler yapacağız, Manisa'nın kazanacağı ve kazandırmak için hak ettiği değerlere ulaşması için Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) aday adayı oldum. Haziran 2015 Genel seçimleri Saruhnalı'mız, Manisa'mız ve Türkiye'miz için 7 hayırlı olsun.”dedi.

-Karaköse Saruhanlılı Olmakla Gurur Duyuyorum-

Karaköse şunları kaydetti Türkiye'nin En önemli bölgelerinden biri olan Manisa; coğrafyasıyla ve insanıyla daha çok şeyleri hakkettiğini inanıyorum. İyi ve güzel değerlerin yaşaması için Manisalılarla paylaşmak gerektiğinde bir çok Proje organizasyonu Manisa'mıza hizmet kazandırmak için gurur verici. Manisa'nın her ilçesinin yürütülecek politika ve projelerle ülkemizin en refah ve mutluluğunu yaşayan bölge hakkedişini Manisalılarla beraber gerçekleştirmek için çalışacağız.”

Erdinç Karaköse Kimdir?

1966 yılında Manisa İli Saruhanlı İlçesi Halitpaşa Kasabası`nda doğdu. İlköğretimini Halitpaşa Kasabası`nda tamamladı. Saruhanlı Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü`nden mezun oldu. Askerlik görevini yerine getirdikten sonra 1991 yılında İçişleri Bakanlığı`nın açtığı İl Planlama ve Uzman Yardımcılığı sınavını kazanarak 1992 yılında Adana Valiliği İl Planlama Uzman Yardımcılığı görevine başladı. 1995 yılında Manisa Valiliği İl Planlama Uzman Yardımcılığı görevine atanan ve 1997-2000 yılları arasında Manisa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini de yürüten Erdinç KARAKÖSE 2000-2004 Manisa Valiliği İl Planlama Uzmanlığı görevinde bulundu. Bu sırada Manisa üzerine, Manisa`da sanayileşme ve bu sanayileşmenin ekonomik ve sosyal Yapı üzerine etkilerinin incelediği uzmanlık çalışmasını gerçekleştirdi.

Manisa üzerine yaptığı uzmanlık çalışması, daha sonra "Manisa`da Sanayileşme ve Sosyo-Ekonomik Gelişme" adıyla kitap olarak yayınlandı. İl planlama uzmanı olarak görev yaptığı 2004 yılının başlarında hazırladığı raporla "Financial Times” yayın kurulunun "Avrupa`da Geleceğin En Uygun Yatırım Kenti” seçilmesini sağladı. 2004 yılında Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Erdinç Karaköse 2014 yılı temmuz ayına kadar bu görevini devam ettirdi. Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüttüğü süre İçerisinde Kültür ve Turizm Müdürlüğünün rutin İşlerinin yanında, Manisa`nın misyonunu ve bu misyonun bir vizyonla markalaşması haline getirilmesi amacıyla çeşitli çalışmalarda bulundu.

Bu kapsamda yürütülen çalışmalarla; Manisa `nın Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ülkemizdeki 14 İl`le beraber "Kültür Marka Kenti" statüsüne alınması sağlandı. Bu çerçevede öncelikle Manisa Kültür Envanteri ve Turizm Envanteri çıkarılmış, "Marka Kent Eylem Planı” hazırlanmasını sağlamıştır. Manisa`nın en önemli değerlerinden biri olan Mesir Festivali ve Mesir Macunu`nun sosyo-kültürel ve ekonomik değer olarak bir Marka`ya dönüştürülmesi amacıyla çeşitli çalışmalar yürütülmüş, öncelikle "Manisa Mesir Macunu Festivali"nin "UNESCI Dünya Kültür Mirası” listesine alınmasını sağlamıştır. Manisa`nın Markalaşma sürecine paralel olarak, altyapıların Marka ölçeğine taşınması amacıyla, yatırım ve yenileme çalışmaları hızlandırılmış, bu kapsamda Zafer Kalkınma Ajans tarafından destek sağlanan 5 adet proje hayata geçirilmiştir. Bu projeler içinde en önemlisi olan Türkiye`de bir ilk olma özelliği taşıyan içinde "Manisa Tanıtım Merkezi” adıyla bir tanıtım kompleksininde yer aldığı "Erişilebilir En Son Teknolojilerle Manisa Kültür ve Turizm Değerlerini Tanıtacak Entegre Alt Yapı Donatılarının Oluşturulması” projesi hayata geçirilmiştir.

Manisa`nın tanıtımı amacıyla profesyonel bakışla etkin tanıtım yöntemlerinin uygulanması çalışmalarına ağırlık verilip, son dört yıl içinde katılınan Ulusal ve Uluslararası Fuarlarda Manisa`ya çeşitli tanıtım ödülleri verilmesini sağlamıştır.

İlçe başkanı Mustafa Güvenç ise, yönetim kurulu ve şahsı adına Karaköse'ye aday adaylığı sürecinde başarı dileklerinde bulundu.

 



Kan donduran olay! 7 aylık hamile eşine kurşun yağdırdı

Cinayet: 1 ölü, 2 yaralı!

Eşi ve 5 çocuğu ölmüştü! Aracı kanala sürdüğü gerekçesiyle sanık için istenen ceza belli oldu

Taksiye aldığı müşterisi tarafından 20 yerinden bıçaklanıp gasp edildi

Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 23.02.2015 14:27:32 3590 0

Tarih: 23.02.2015 14:27

Haberi Sesli Oku