SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamlığı öncülüğünde, Saruhanlı Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından okçuluk kursu açılıyor.

Saruhanlı Belediyesi'nin de sponsor olarak katılacağı okçuluk kursuna Halk Eğitim Merkezi'de eğitim desteği verecek. 

Saruhanlı Kapalı Spor Salonu'nda açılacak olan kursta, Okçuluk Manisa İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu ve Okçuluk Federasyonu Manisa Antrenörlerinden Tayfun Kuzu tarafından eğitim verilecek. 

2 Nisan'da başlayacak olan kursun, 256 saat süreceğini belirten Saruhanlı Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Sertan Demirel, Gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Farklı bir spor dalı olarak çocukların ilgisini çeken okçuluk aynı zamanda onların sportif amaçlı dinlenme ve eğlenme aracı. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan, sokağın olumsuz koşullarından korumak için bu tür kursları ve etkinlikleri bundan sonra Saruhanlı Kaymakamlığımızın öncülüğünde, Saruhanlı Belediyesi ekipman desteği, Halk Eğitim Merkezi'de eğitim desteği ile bizi bu konuda okçuluk branşını açarak destekleyecek. Buradaki temel hedef 09-11 ve 12-14 yaş lise ve yetişkinler olmak üzere 4 gurupta çocuklarımızı okçuluk branşında eğitmektir. Gençlerimizi bu spora davet ediyoruz. Bizim hedefimiz Saruhanlı'dan iyi okçular çıkarmak. Gençlerimiz halk eğitimde açacağımız teknik ve taktik kurslarına katılsınlar. Daha sonra uygulamalı çalışmalarımıza başlasınlar” 

1996-2006 yaş okullar arası okçuluk il müsabakalarının Saruhanlı'da olacağını ifade eden Demirel, burada derece alan öğrencilerin haziran ayında yapılacak olan okullar arası Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını söyledi. 



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 28.03.2015 18:35:19 1586 0

Tarih: 28.03.2015 18:35
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00