SARUHANLI - Saruhanlı’da yaklaşık bir süren dolu ile birlikte yağan şiddetli yağmur hayatı olumsuz yönde etkilerken ekili alanlarda da zarara neden oldu.

Yağış nedeniyle ana kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında tıkanmalar olurken, birçok cadde ve sokak ise göle döndü. Şehir merkezinde ise bazı ağaçların dalları kırıldı.   

Maski Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle ana kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarına müdahalede bulundu. Ekipler, ızgara ve hatlarda temizlik çalışması gerçekleştirerek suyun sağlıklı bir şekilde akışını sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapıya ilişkin yaşanan sorunları anında müdahaleyle çözmeye devam ediyor. Maski ekipleri Saruhanlı ilçesinde meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle de yoğun bir mesai harcayarak seferber oldu. Caddeler ve sokaklarda yürütülen koordineli çalışmanın ardından, su birikintileri iş makineleri yardımıyla ortadan kaldırıldı. Yapılan yağmursuyu tahliye ve temizlik çalışmaları sayesinde uzun süreli mağduriyet yaşanması önlendi. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu da sahada takip etti.



1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

Turgutlu Belediyespor Takımları Bu Hafta İç Sahada

Vali Özkan, TEKNOFEST’te Dereceye Giren MCBÜ Takımlarını Misafir Etti

MCBÜ mühendislikte Avrupa Ligine adını yazdırdı

Gördes’te yem yüklü tır devrildi: 1 yaralı

MCBÜ’de 300 öğrenciden "Karsu - Zaman" işaret dili performansı

MCBÜ'den Mesleki Eğitim Zirvesi'ne önemli katkı

Köprübaşı'nda kış çileği 200 TL'den alıcı buluyor

Ahşap evde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.06.2020 17:33:00 1164 0
Tarih: 01.06.2020 17:33 Güncelleme: 01.06.2020 17:33
Haberi Sesli Oku