Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25

Saruhanlı’da Öğrenciler İtfaiyeyi Ziyaret Etti

Saruhanlı’da Öğrenciler İtfaiyeyi Ziyaret Etti

Saruhanlı’da farklı okullardan öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. Yangın ve benzeri durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgiler alan öğrenciler, itfaiye personelinin müdahalede bulunduğu afetlerin

Saruhanlı’da farklı okullardan öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. Yangın ve benzeri durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgiler alan öğrenciler, itfaiye personelinin müdahalede bulunduğu afetlerin fotoğraflarının yer aldığı sergiyi de gezdi.

 

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla Saruhanlı’da farklı okullardan öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. Yangın ve benzeri durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgiler alan öğrenciler, itfaiye ile ilgili merak ettiklerini de yerinde sorma imkânı buldu. Düzenlenen programda öğrenciler, itfaiye personelinin müdahalede bulunduğu afetlerin fotoğraflarının yer aldığı sergiyi de gezdi.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor