Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10867,27%-0,29
  • DOLAR

    32,17% -0,02
  • EURO

    35,01% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2450,23% -0,45
  • Ç. ALTIN

    3942,93% -1,40

Saruhanlı’da Mahalle Mahalle Dezenfekte Uygulaması

Saruhanlı’da Mahalle Mahalle Dezenfekte Uygulaması

Koronavirüs salgınına karşı amansız bir mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da ilçe merkezinin yanı sıra köyden ya da beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin ana caddelerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

SARUHANLI - Koronavirüs salgınına karşı amansız bir mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da ilçe merkezinin yanı sıra köyden ya da beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin ana caddelerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınının ilk gününden bu yana temizlik ve dezenfekte çalışmaları için seferber oldu. Gece gündüz şehrin dört bir yanını dezenfekte eden Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Saruhanlı’da ilçe merkezinin yanı sıra köyden ya da beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin ana caddelerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Adiloba, Paşaköy, Sarıçam, Bahadır, Seyitoba, Gökçeköy, Kayışlar ve Hacırahmanlı mahallelerinin ana caddelerini dezenfeksiyonlu su ile yıkayan ekipler,  vatandaşların sağlık güvenliğini sağlıyor.

Başkan Ergün’e Teşekkür Ettiler

Titizlikle yürütülen dezenfekte çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu ve mahalle muhtarları yakından takip etti. Mahalle muhtarları yürütülen çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaşarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor