Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Saruhanlı'da Lunapark ve Hediyelik Eşya Sergilerine Büyük İlgi

Saruhanlı

Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen "13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde kurulan hediyelik eşya stantları ve lunapark vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen "13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde kurulan hediyelik eşya stantları ve lunapark vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

İlçe merkezinde boş bir alana kurulan hediyelik eşya sergilerini gezen vatandaşlar alışveriş yapmak imkânı bulurken, çocuklar ise Lunaparkta eğlenmenin keyfini yaşıyor.

İlçede 10 gün süreyle açık kalacak olan hediyelik eşya stantları ve lunapark, Saruhanlı'ya renk kattı. Belediye Başkanı Zeki Bilgin de zaman zaman alanı gezerek vatandaşlarla sohbet ediyor ve çocuklara oyuncaklardan ücretsiz olarak faydalanabilmeleri için bilet dağıtıyor.

13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali'nin coşkulu etkinliklerle devam ettiğini ifade eden Başkan Bilgin, "Kültür ve Sanat alanında da halkımızın beklentilerini karşılıksız bırakmayacağız. Saruhanlı Belediyesi olarak bizlerde yöremizin temel geçim kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için bu festivali düzenliyoruz. Bu noktada festivalimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı festival süresince düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyorum" dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor